לא נהנית מהיחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נהנית מהיחסים
    טיאן
    13/02/2012

היי, אני בת 22 ויש לי חבר בן 26 אנחנו יחד 5 חודשים.
    הוא הראשון שלי, מעולם לא הרגשתי נכון ללכת עד הסוף עם חברים קודמים אבל איתו אני מרגישה מאוד בטוחה ואוהבת אותו. אנחנו מאוד כנים אחד עם השניה ורוצים שזה יצליח. אנחנו גם עוברים לגור יחד החודש. יש לי בעיה איתו בזמן קיום יחסי מין... אני פשוט לא נהנית. הוא גומר, לעיתים מהר ולעיתים לוקח את הזמן, אני תמיד מגיעה למצב שאני מתרגשת ומרגישה 'חרמנית' ואנחנו נוגעים ומתלטפים הרבה לפני... כך שלפני שהוא נכנס אליי, אני תמיד מרגישה שאני רוצה את זה ותמיד בציפייה... אבל תמיד מתאכזבת.
    בפעם הראשונה כאב לי והפסקנו ממש בהתחלה.. בפעם השניה פשוט התגברתי על הכאב והוא גמר ואני לא, בכל שאר הפעמים הוא גמר ואני לפעמים טרחתי לזייף ולפעמים הוא לא קנה את זה... ובצדק (כי אין לי יותר מידי ניסיון). אני לא יודעת מה לעשות... כבר לא כואב לי יותר כשאנחנו עושים את זה, אבל אני גם לא נהנית מזה בכלל... והוא מאוד מאוכזב ועצוב כי הוא מרגיש שאני לא נהנית כמוהו לא משנה מה הוא מנסה לעשות...
    עזרה בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנית מהיחסים

הוספת תגובה

• לא נהנית מהיחסים - תגובה

נטע ידיד
    18/02/2012

רב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה דרך חדירה. אני ממליצה שהוא ינסה להביא אותך לאורגזמה דרך הדגדגן ושהחדירה תתקיים אחרי שאת מגיעה לאורגזמה, אפשרות אחרת היא שהוא יחדור ולאחר מכן הוא ימשיך לגרות אותך חיצונית אוראלית או בעזרת היד עד הגעה לאורגמה תבחרו את מה שמתאים לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו