מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי ל"אבד שליטה" ולהנות עד הסוףרות13/02/2012
היי, אני בת 24 (בתולה), לאחרונה התחלתי לצאת עם בחור שיצא לי לדבר איתו בקשר לחוסר הניסיון שלי במיניות, לא אמרתי לו שאני עדיין בתולה אבל כן דיברתי על המערכות היחסים הקצרות שהיו לי, ממש חששתי שלא יהיה לו כוח בשבילי אחרי שסיפרתי לו הכוונה שהוא יעדיף מישהי עם ניסיון ולא אחת שצריך לעבור איתה תהליך כלשהו. אבל נראה לי שהוא קיבל את זה. העניין הוא שאני יכולה להגיע למצבים אינטימיים למשל היינו במיטה במגע עם בגדים, ואני מרגישה מגורה בשלב מסויים ואחרי כמה שניות זה כאילו נעצר התחושה הנעימה שמדרבנת להמשיך עוד ועוד פתאום נעלמת. אני מנסה להבין למה כי זה קרה לי גם עם בחורים אחרים, נראה לי שזה נובע מהיותי טיפוס בשליטה שחשוב לי שדברים יהיו מתוכננים ובשליטתי. למרות שלא התכוונתי שנשכב או משהו אבל התחושה הזו מוזרה איך פתאום משהו שמרגיש נעים נעלם וזה מלווה ברגשות של עצב כזה כאילו אני אומרת לעצמי "לא בא לי עוד".
אשמח לשמוע מה זה יכול להיות? האם זה בסדר? אם ארגיש יותר ביטחון רגשי עם הבנאדם במשך הזמן זה יזרום יותר? עכשיו זה רק התחלה מה יהיה שנגיע למצב אינטימי יותר אני ממש חוששת מקיום יחסי מין, גם לפעמים יש לי תחושה שאני חוזרת הבייתה שאולי קצת הגזמתי וכאילו אני לא נקייה כזו. (פעם הרגשתי ממש צורך "להתנקות", עכשיו פחות ככל שאני מבינה את המצב ומתנסה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי ל"אבד שליטה" ולהנות עד הסוף - תגובה
נטע ידיד18/02/2012נשמע לי שאת בחרדה מפני הלא ידוע, ממליצה לך לפנות לטיפול סקסולוגי באופן מידי כדי שמהו ילווה אותך לאורך הקשר הזה עד לשלב בו תקיימי יחסי מין. כמובן שככל שהקשר יתקדם ותחושי בטוחה יותר יהיה לך קל יותר רגשית להכנס לסיטואציה המינית אבל מאחר וזה חזר על עצמו בעבר חשוב שתפני לטיפול. בגלל שאת בחרדה את גם בשליטה, כדי להנות ממין את צריכה להתרכז בהנאה ובתחושות הנעימות שיש לך בגוף ולא לאפשר למחשבות השליליות שמציפות את החרדה לחדור פנימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)