חוסר תפקוד מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תפקוד מיני
    שר
    19/02/2012

שלום
    אני ובעלי ביחד כבר 4 שנים, נשואים שנה.
    מהתחלה ראיתי שמשהו לא תקין וקיוויתי שאחרי החתונה זה יעבור...
    אני ובעלי שוכבים בקושי פעמיים בשבועיים ובשאר השבוע הוא מאונן עוד כמה פעמים ומתעקש לגמור לי על הפנים. היו מקרים שלא שכבנו גם כמה חודשים. חוץ מזה הוא אף פעם לא הביא לי ביד, לפעמים הוא מעביר שם ליטוף זריז ואני ממש מרגישה שהוא נגעל. הוא ירד לי פעם אחת אחרי שהרבה פעמים דיברתי איתו גם על זה.. וזה גם היה זריז ולא גמרתי. אני אף פעם לא גמרתי מחדירה זה אומר שבארבע שנים האחרונות לא גמרתי איתו אפילו פעם אחת. אני הרבה פעמים דיברתי איתו על זה ושאלתי את כל השאלות שאפשר, התרוצים שלו זה לחץ ועייפות.. זה ממש הוריד לי את כל הביטחון לידו וגם שאנחנו שוכבים עד שזה קורה אני לא נהנית גם כי אני לא פתוחה איתו וגם בגלל שזה כואב לי. כמו כן זה תמיד כואב כי המשחק המקדים שלנו מתמקד אך ורק בו...
    אני כבר לא יודעת מה לעשות.. רוב הפעמים שאני מדברת איתו על זה הוא רב איתי והוא לא מוכן ללכת לסקסולוג. אני ממש מתביישת אני מרגישה כמו גבר שלא מקבל..
    חשוב לי לציין שגם שאלתי אותו אם הוא חווה איזושהי התעללות מינית והוא אמר שלא ושאלתי אם זה משהו שקשור אליי וגם לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תפקוד מיני

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שהוא רק בן 28...

שר
    19/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תפקוד מיני - תגובה

אורית פס
    22/02/2012

אני מבינה עד כמה את מתוסכלת,המצב שאת מתארת מעיד על קשיים בתפקוד מיני ,וקשיים בתקשורת מינית ביניכם,אני מציעה לך שגם אם הוא מסרב לפנות לטיפול מיני,את יכולה לפנות בעצמך לבד [גם בידיעתו] ולקבל בטיפול כלים וחשיבה משותפת כיצד להתמודד עם הבעיה באופן הכי יעיל ,למרות היערותו של בעלך בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו