מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תפקוד מינישר19/02/2012
שלום
אני ובעלי ביחד כבר 4 שנים, נשואים שנה.
מהתחלה ראיתי שמשהו לא תקין וקיוויתי שאחרי החתונה זה יעבור...
אני ובעלי שוכבים בקושי פעמיים בשבועיים ובשאר השבוע הוא מאונן עוד כמה פעמים ומתעקש לגמור לי על הפנים. היו מקרים שלא שכבנו גם כמה חודשים. חוץ מזה הוא אף פעם לא הביא לי ביד, לפעמים הוא מעביר שם ליטוף זריז ואני ממש מרגישה שהוא נגעל. הוא ירד לי פעם אחת אחרי שהרבה פעמים דיברתי איתו גם על זה.. וזה גם היה זריז ולא גמרתי. אני אף פעם לא גמרתי מחדירה זה אומר שבארבע שנים האחרונות לא גמרתי איתו אפילו פעם אחת. אני הרבה פעמים דיברתי איתו על זה ושאלתי את כל השאלות שאפשר, התרוצים שלו זה לחץ ועייפות.. זה ממש הוריד לי את כל הביטחון לידו וגם שאנחנו שוכבים עד שזה קורה אני לא נהנית גם כי אני לא פתוחה איתו וגם בגלל שזה כואב לי. כמו כן זה תמיד כואב כי המשחק המקדים שלנו מתמקד אך ורק בו...
אני כבר לא יודעת מה לעשות.. רוב הפעמים שאני מדברת איתו על זה הוא רב איתי והוא לא מוכן ללכת לסקסולוג. אני ממש מתביישת אני מרגישה כמו גבר שלא מקבל..
חשוב לי לציין שגם שאלתי אותו אם הוא חווה איזושהי התעללות מינית והוא אמר שלא ושאלתי אם זה משהו שקשור אליי וגם לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהוא רק בן 28...
שר19/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תפקוד מיני - תגובה
אורית פס22/02/2012אני מבינה עד כמה את מתוסכלת,המצב שאת מתארת מעיד על קשיים בתפקוד מיני ,וקשיים בתקשורת מינית ביניכם,אני מציעה לך שגם אם הוא מסרב לפנות לטיפול מיני,את יכולה לפנות בעצמך לבד [גם בידיעתו] ולקבל בטיפול כלים וחשיבה משותפת כיצד להתמודד עם הבעיה באופן הכי יעיל ,למרות היערותו של בעלך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)