מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקפה לא מלאה, חוסר חרמנותמוניאל20/02/2012
שלום רב, זוהי פעם ראשונה שאני משתמש באמצעי הזה כדי לנסות לפתור בעייה מינית שקיימת אצלי מאז ומתמיד, אני מקווה שזה יעזור.
אני בן 25, גר כרגע בחו"ל, ויש לי חברה במקום בו אני חי.
כשאני מאונן, אין לי שום בעיה, הזקפה מלאה ואני מחזיק הרבה זמן.
הבעיה היא כאשר אני עם פרטנרית, כשאני באקט או אפילו לפני אקט - רק מתחרמנים אני מתחיל להוציא טיפות, עד שאני מגיע לאקט הפין לא מסוגל להגיע לזקפה מלאה ולדעתי זה בגלל שזה מדמה תחושה של אחרי שפיכה, למרות שאני לא חווה שפיכה מלאה ואין לא מרגיש את הסיפור שבגמירה - פשוט יוצא טיפות טיפות בזמן הפורפליי ושמגיע האקט עצמו, אין זקפה מלאה ואני גם מרגיש פחות חשק.
זה קרה לי לפני החברה וחשבתי אולי זה לחץ או משהו כזה ושזה יעבור - חלקתי עם חברתי את הבעיה כדי להוריד מהלחץ (תירצתי את הבעיה בתלות במשהו אחר אבל היא מודעת שיש לי בעיית זקפה והיא תומכת מאוד) ואנחנו מבלים הרבה במיטה באקטים מיניים אחרים, אורלי והתחרמנות בעירום מלא, אני מרגיש ממש נוח לידה ובכלל אני בטוח מאוד בגוף שלי ואני ממש ממש לא מרגיש חוסר בטחון במיטה.
הבעיה הזאת קיימת אצלי מאז ומתמיד, היו פעמים שאיכשהו הצלחתי להתגבר אבל תמיד היא הייתה שם ובכל אקט הופיעה בקטע כזה או אחר...
אני ממש לא יודע מה לעשות, לצערי איני יכול לפנות לשום גורם מקצועי במקום בו אני נמצא (רק לקבלת כדורים וכדומה - אבל מכיוון שיש לי זקפה מלאה באוננות אני לא רוצה ללכת לכיוון הזה, אם חייב אז חייב) ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה... אם העזרה יכולה להתבצע בשיחת טלפון או סקייפ אני מוכן להתקשר לארץ אם זו הדרך לפתרון... תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה לא מלאה, חוסר חרמנות - תגובה
אורית פס22/02/2012ניתן לעשות טיפול טלפוני או דרך סקייפ,אתה יכול לפנות במייל ולברר איזה מטפל\ת עושה זאת,
ברור שלא מדובר בבעיה פיזיולוגית מאחר ובאוננות אין כלל בעית זיקפה, יש מקום לתשאול יותר יסודי לפני שניתן לתת אבחנה,ואני מבינה שאתה מעונין במענה יסודי ולא דרך מירשם לכדורי ויאגרה ודומיו שאלו לא יעילים במידה ואין חשק מיני.
בד"כ הטיפות המקדימות הן בטוי לעוררות מינית אך אינן בטוי לשפיכה ואורגזמה ואלו אצלך יש במהלך האקט איזושהי ירידה בחשק המיני שגורמת להיחלשות הזיקפה אולי מתוך לחץ כלשהו [שלא מתרחש באוננות],חשוב בטיפול לבדוק את מקור הלחץ הזה ולנטרל אותו.
אגב, ניתן לחדור גם ללא זיקפה מלאה [בעזרת היד שלך או שלה] ויתכן שבהמשך הזיקפה תתעורר שוב,אל תתיאש כשהזיקפה נחלשת,תשתדל להישאר בראש מיני ומגורה [בעזרת פנטזיות או בקשה ממנה לגעת בך באופן שמגרה אותך או כל אמצעי אחר] ואני מאמינה שכך הזיקפה תחזור להיות נוקשה יותר,
עקב חוויות עבר חוזרות ונשנות נראה לי שאתה במעגל של חרדת ביצוע שיש לנטרל.
אם אין הטבה בעזרת הטיפים לעיל כדאי לפנות לטיפול[כאמור ,טלפוני או סקייפ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מוניאל23/02/2012תודה רבע על העזרה, אנסה את הטיפים בסופש הקרוב ואדווח אם הצליחו, בכל מקרה אם תוכלי להפנות אותי ליועץ שיכול לעזור דרך הסקייפ אני אשמח, תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)