מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחסוםאני20/02/2012
התחלתי לקיים יחסי מין לפני 3 וחצי שנים בערך
ולא נראה שגמרתי מעולם, במשך שנתיים זה היה עם פרטנר קבוע
שרוב הפעמים הרגיש לי משעמם ...אומנם היו רעידות...
ועם פרטנר אחר שהיו מספר פעמים של סקס מאוד נהנתי אבל גם לא נראה לי שגמרתי
כשהייתי עם בחורה דיברנו על זה והיא אמרה שהרעידות זה אומר שאני קרובה
כרגע אני דוחה קיום יחסי מין כי אני רוצה להרגיש קרובה לבחור החדש
אבל אני שמה לב שלמרות שכל מי שהייתי איתו במצב אינטימי היה מאוד מתחשב ורצה לענג אותי, לא ידעתי מה לומר לו, גם כיום כשאני במקום שאני רוצה להנות ואין לי בעיה עם התאמצות של הבחור, בקטע של תגיד תודה שאני איתך בכלל אז אני רוצה להיות מסופקת...אני לא יודעת או אולי מובכת לפרט ולשתף...
גם לעשות ביד אני סוג של "מתבייישת מעצמי" ,גם כשאני חרמנית ,אני לא מרגישה בנוח לאפשר לעצמי לגעת בעצמי...
חשבתי לקנות ויברטור ,אולי מגע "עקיף יהיה יותר נוח, מה גם שהאקס היה יחסית סגור מינית ומרובע...
סתם אציין עובדה מצחיקה שהפעם הכי טובה שהייתה לי במגע פיזי הייתה מקרית עם תייר שהיה פתוח לכל מה שרציתי...וגם היה סקסי בטירוף
ואציין גם שאף בחור שהכרתי והייתי אינטימית איתו לא משך אותי בצורה מעלפת...
הפעם עם הבחורה גם הייתה מעולה כי הכרנו רק לצורך הזה, למרות שנוצר חיבור רגשי...
הייתה תקופה שהייתי עושה סייבר ומאוד מתחרמנת מזה וגם אז כשאוננתי לא בדיוק "הבנתי.."
ודווקא כשנמאס לי מהאקס אז פעם במיטה אוננתי מולו והוא שאל למה אני כאן, ונהנתי מההרגשה של ,שאלה טובה ...הרי אני יכולה לספק את עצמי בלעדייך...
ברור לי שזהו איזשהו מחסום פסיכולוגי ..אבל נראה לי מוגזם אולי ללכת לטיפול או משהו כזה... מה אםשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסום - תגובה
אורית פס22/02/2012את מתארת קושי להגיע לאורגזמה גם באוננות וגם בסקס זוגי ויש לכך טיפול ,
טוב שאת מתעוררת מינית שזהו תנאי מקדים לתגובת אורגזמה אך מתקשה בפורקן של המתח המיני שהצטבר .
שימוש בויברטור אולי יעזור ואולי לא,שווה לנסות,יחד עם זאת אני רואה כבעיה את הקושי שלך לגעת בעצמך באופן ישיר וללא תיווך [של הויברטור],כמייצג קושי באינטימיות עם עצמך שהוא חשוב ליכולת לבנות אינטימיות עם אחרים.
ניתן לטפל בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)