למי שסובל משפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי שסובל משפיכה מוקדמת
    אשף
    10/05/2007

בימים האחרונים קיבלתי מספר מיילים בנוגע לפיתרון אפשרי לשפיכה מוקדמת וברצוני להבהיר מספר נקודות.
    חברים אני לא סקסולוג וגם למתיימר להיות מבין גדול בנושא.
    את הפיתרון קיבלתי מאדם שהוא גם לא סקסולוג ואצלי זה עבד . וסיפרתי על כך בפורום וזאת לפי בקשתו של ד"ר עידן. והצלחתי לגרום לד"ר חגית לחייך . נו טוב גם זה משהו. ( חגית לחייך קלות זה נקרא גיחוך(--:).
    אין שום כוונות להיכנס לנעליהם של מנהלי הפורום שעושים כאן עבודת קודש. אני אפילו לא בטוח שזה חוקי ליייעץ בענינים רפואיים.
    לכן אנא חברים אל תשלחו לי מיילים. לקבלת ייעוץ אנא פנו אליהם. יש למי לפנות כדי לקבל כיוון. והכי טוב שתטפלו בזה דרך גורם מקצועי. ובמילא הכל כאן חסוי וחוץ מזה מי שנמצא בפורום נמצא כאן מסיבה כלשהי.
    בהצלחה לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי שסובל משפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• סחטיין עליך!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/05/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה?

אשף
    13/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו