מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיים בלגמורא22/02/2012
היי, אני בת 20 ויש לי חבר כבר קרוב לחצי שנה. התחלנו לשכב לפני ארבעה חודשים בערך והוא הראשון שלי בהכול. הבעיה היא שאני לא מצליחה לגמור איתו וזה מתסכל אותי ממש. לבד ממש אין לי בעיה לגמור וגם כמה פעמים שאני רוצה אבל איתו איכשהו אני לא מצליחה. לאחרונה התחלתי לאונן תוך כדי החדירה ואז אני מצליחה לגמור (למרות שלא בקלות כמו שאני נמצאת לבדי). הוא מאוד תומך, מקבל ולא נותן לי להרגיש פחותה או פגומה בגלל הקושי הזה אבל אני מרגישה מאוד מתוסכלת. קרה כמה פעמים שהוא עינג אותי והייתי מאוד קרובה לגמור אבל פשוט לא הצלחתי. אני מפחדת לפעמים שהוא יפסיק לנסות לגרום לי לגמור או לענג אותי כי אני מרגישה שמאז שהתחלתי להביא ביד בזמן הסקס הוא קצת פחות משקיע במשחק מקדים שלי הוא חשוב ואני נהנת ממנו בכל מקרה גם אם אני לא גומרת. מה לעשות? אני לא רוצה שזה יתפוס נפח כל כך גדול אצלי בראש, אבל אני לא מצליחה שלא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים בלגמור - תגובה
נטע ידיד25/02/2012כדי לגמור צריך שני דברים: א. תקשורת מאד טובה עם בן הזוג ב. היכולת שלך להתרכז בהנאה ולאבד שליטה על מה שקורה. קשה לגמור כשאת כל הזמן בשליטה ועסוקה בשאלה האם אגמור הפעם או לא, את מתוחה ולא מרוכזת. נשמע שיש בינכם פתיחות. את צריכה להנחות אותו מה את אוהבת וכיצד. אפשר לעשות זאת לפני סקס פשוט שכל אחד יספר לאחר מה הוא אוהב, היכן וכיצד, אפשר להתנסות במגע אחד על השני על כל הגוף וגם באברים האינטימיים ולספר אחד לשני מה מענג אותכם ומה פחות. כמו כן כשהוא נוגע בך באזור הדגדגן את יכולה להניח את היד שלך על היד שלו ולהנחות אותו לאט לאט מה את אוהבת והיכן, והכי חשוב שתזרמי עם זה. אם את מנסה לגמור בעזרת חדירה יתכן ואת אחת מתוך 80% מכלל הנשים שמגיעה לאורגזמה דרך הדגדגן ולא בחדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)