שלום רב בעיה מעצבנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב בעיה מעצבנת
    חסוי
    08/02/2008

שלום למומחים יש לי בעייה לא מובנת..אני בן 27 כמעט
    לפני כשנתיים חברתי דאז עזבה אותי ,לפי דעתי בגלל הסקס,בגלל חרדת ביצוע שידעתי שיש לי.
    אחרי זה קרה משהו,כשאני מדבר עם בחור אחר(ולא משנה מי ומה הוא) יש לי "הרגשה מוזרה" שם למטה,זה לא בגלל משיכה שלי כלפיו(ככה לפחות נראה לי) כי זה גם אנשים שקרובים אליי(משפחה וכאלה) וזה בהחלט לא מגיע לזיקפה,אבל מה שכן זה גורם לי להרגשה ממש מחורבנת,להתרחקות מבני המין שלי(מה שמאוד מוזר לי כי שירתתי בצבא והכל ואף פעם לא חשבתי על משהו מיני על גבר).
    כיום יש לי חברה ואני מגיע לזיקפה,אבל עדיין(לא תמיד) יש "נפילות" גם בתוך האקט עצמו..דבר שמשפיע שוב וגורם לי לצער..
    בזמן יחסי המין, "כשהכל בסדר" אני מצליח להנות ולגמור(ואני אפילו משתפר:))
    ברצוני להוסיף שכשאני מאונן קשה לי לדמיין גוף נשי אלא יותר קל לי לדמיין את האקט עצמו(כולל גבר כאילו).אבל בסוף אני מגיע לזיקפה..
    ברצוני לדעת מה יש לי ומה זה אומר?
    ואיך ניתן לטפל בזה?
    אולי זה רק הסרטים שאני מאכיל את עצמי,ובגלל זה אני לא רגוע??
    תודה רבה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב בעיה מעצבנת

הוספת תגובה

• תוספת

חסוי
    08/02/2008

רציתי להוסיף שההרגשה הרעה זאת נמצאת אצלי כל היום,לפעמים מרגע שאני מעורר ועד השינה,ומפריעה לי בחיי היום היום(אני סטודנט).
    אני מרגיש ממש בדיכאון מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה מצפה?

מישהי
    09/02/2008

שנגדיר לך את הזהות האישית שלך?
    שנגיד לך מי אתה ומה אתה?
    יש לך חששות ואתה נכנס לכאן כדי שכאן יקבעו לך איזה סוג של בן אדם אתה?

אלו דברים שאתה צריך לבדוק בעצמך, בלי להרגיש רע, אם קשה לך עם זה לך תדבר עם מישהו מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    09/02/2008

אני לא מצפה מכלום,במיוחד לא לתשובה של לכאן או לכאן...
    אבל יש בפורום אנשים שהם מומחים לעניין וראו מקרה או שניים.
    אני שואל האם מצב זה יכול להיות פסיכולוגי בלבד או שיש דברים בגו...וגם כאן אני מצפה לשמוע רק השערות.
    תודה בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

אורית פס
    10/02/2008

אתה מעלה שני דברים שונים:
    1.חרדות ביצוע בזמן קיום יחסי מין,וחסר מידע רב עמ"נ לעזור במסגרת זו,אך ניתן לטפל בחרדות ביצוע בדרכים שונות ומשולבות [אימון בריכוז בתחושות.תךופתי,פסיכולוגי]
    2."ההרגשה המוזרה שם למטה" כשאתה במפגש עם גברים,שמזה אתה נשמע חרד ומבוהל,וכנראה תגובתך טבעית ומובנת אך חשוב שתלבן עם איש מקצוע ענין זה עמ"נ שזה יפסיק להטריד אותך לאורך כל היום בצורה כפייתית,
    בשל מורכבות הנושא קשה לעזור לך באינטרנט,אך זכור שמתח מיני באופן טבעי מתקיים בסיטואציות שונות ומול אנשים שונים,ודבר נוסף שמרביתינו מלאי חרדות ופחדים סביב הנושא המיני וכדאי לזכור שכולה מדובר בהנאה ואפשר להגיע לכך ,אז יפה שעה אחת קודם.
    למה לסבול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

חסוי
    10/02/2008

אני באמת אלך לטיפול,אך כרגע אין באפשרותי,
    שאלתי היא האם המצב ה"מפחיד הזה" הוא מצב פסיכולוגי או שהמצב אומר שיש משיכה מסויימת?
    למרות שאין בי שום משיכה לבנים וקיימת זיקפה ומשיכה עם נשים
    שוב פעם איני מדבר על המצב הספציפי שלי אלא על סמך ידע או ספרות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו