מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית גודל וזקפהאנונימי25/02/2012
בן 16, לפני כארבע וחצי שנים בערך ניסיתי לאונן בעקבות לחץ חברתי. לאחר כמה נסיונות שבהם לא הצלחתי ניסיתי יותר חזק. לדעתי, ניסיתי חזק מדי ופגעתי באיבר, מאז הוא לא גודל מספיק לדעתי והוא לא מתפקד כמו שצריך וגרם לתחושה שיש לי קטן. במשך כל הזמן הזה לא דיברתי על זה עם אף אחד וניסיתי להדחיק את זה. ההרגשה הזאת גרמה לי לתסכול ולחוסר בטחון במשך הרבה שנים. אבל לאחרונה זה עלה ואני מתלבט מה לעשות האם כדאי ללכת לרופא? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך? אשמח אם תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית גודל וזקפה - תגובה
נטע ידיד25/02/2012שלום לך, אני מצטערת לשמוע על החוויה הלא נעימה שהייתה לך, מאד חשוב לשתיגע בעצמך רק כאשר תרגיש צורך לעשות את זה ולא בגלל לחץ של חברים אחרים. אוננות היא משהו מאד אישי, כל אחד מאונן בהתאם לצרכים שלו בלבד לכן כל אחד מתחיל לאונן בגיל אחר והתדירות משתנה מאחד לשני. יש כאלה שמאוננים לעיתים נדירות ויש כאלה שמאוננים מידי יום וכמה פעמים ביום. הצורך לאונן תלוי גם בצרכים פסיולוגים וגם בצרכים רגשים, כך שחשוב שלא תאונן כל עוד אינך צריך ורוצה את זה.
קשה לי להאמין שפגעת באיבר מינך כי אם היית פוגע בו היו לך כאבים חזקים, בלתי נסבלים , אבל בכל מקרה אני ממליצה שתפנה לרופא משפחה לברור ראשוני ואם יש צורך הוא יפנה אותך לאורולוג. יתכן מאד שבגלל שעשית משהו שלא רצית בו נכנסת לחרדה ולכן כל פעם כשאתה מנסה לאונן אתה משחזר את אותה חרדה ועל כן אין לך זקפה. אתה חייב להרגע, לחשוב בצורה חיובית, לאונן רק כשאתה מרגיש צורך ואם אינך חש בצורך פשוט אל תאונן. הכי חשוב שתרפה מהלחץ ותרגע והזקפה תגיע מאליה. האם יש לך זקפה כשאתה מתעורר בבוקר? במידה וכן אין לך בעיה וכל מה שקורה לך נובע מחרדה כי אתה עושה משהו שאינך שלם איתו או רוצה אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)