זקוקה לתשובה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתשובה דחופה
    מרי-לו
    08/02/2008

שלום רב
    האם כאשר מקיימים יחסים עם חדירה שאינה מלאה(כלומר בן זוגי לא חודר עד הסוף מסיבות בתולין) והוא גומר בחוץ, יש סיכוי להכנס להריון? אני יודעת שזאת שאלה משונה אבל מאחר לי המחזור ואני מודאגת.
    שאלה שניה- אם אישה מקיימת יחסים לא מוגנים יומיים לפני מחזור ואז היא מקבלת, יש סיכוי שבחודש הבא היא תהרה מהפעם הלא מוגנת הזאת?
    שאלה אחרונההההה- אם גבר לא חודר עד הסוף, עדיין יש סיכוי שהבתולין נקרעו בלי שנדע?
    אודה מאד לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לתשובה דחופה

הוספת תגובה

• תשובות

מישהי
    09/02/2008

לשאלה אחת : כן (הסבר נמצא בשאלה השלישית)
    לשאלה שניה: לא
    לשאלה השלישית: כן

אני לא יודעת בת כמה את, אבל חבל שאת מגיעה למצבים פיזים כאלו ולא מבינה איך זה עובד.
    לא נשמע לי שאת בשלה לכל הסיפור הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרי לו...נעשה את זה קצר...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/02/2008

1)יש סיכוי! קרום הבתולין לא חוסם את פתח הנרתיק!
    2)לא, אם קיבלה מחזור....זה אומר שלא נקלטה.
    3)כן, כי קרום הבתולין נמצא קרוב לפתח הנרתיק
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות מההפטרה

חילי
    20/02/2008

מאמי השאלות שאת שואלת הם שאלות של בת .11.5 של אחת שאחות בית ספר עוד לא הסבירה על אברי הרביה.
    את יכולה להזדיין ללא חשש כולל שפיכה לפני וסת כדאי שתקראי קצת על איך מביאים ילד לעולם.לגבי בתולין אצבעות עלולות לבתק את הקרום.הפין במקרים האלה הוא הכי מסוכן לשומרות בתולין פשוט מאבדים שליטה וכבר הוא נמצא עמוק בפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו