מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בחדירהא.ש.26/02/2012
אני וחבר שלי (שנינו בני 22) חצי שנה יחדיו, הקשר הוא מצוין אבל יש בעיה בקיום יחסי מין.
עומד אצלו טוב מאוד עד שזה מגיע לעניין החדירה.
יש לציין שהוא גם נמנע מלנסות ולא יוזם חדירה אלא אם כן אני אציע.
אם לא תהיה חדירה זה יעמוד והוא יגמור. (אין לו בעיה של לגמור)
כשהוא צריך לשים קונדום זה יורד לא משנה אם זו הפעם הראשונה או השנייה.
אם יש חדירה בפעם הראשונה (במידה וזה עוד עומד) הוא יגמור ממש מהר!
אם הוא גומר ללא חדירה, ולאחר מכן בפעם השנייה כשהוא עומד שוב ואנחנו מעוניינים בחדירה הוא פשוט לא עומד (הוא ימשיך לעמוד אם לא תהיה חדירה).
אנחנו מאוד פתוחים ודיברנו על זה אבל הוא אומר שזה יעבור ושזה לא קרה לו בעבר עם אחרות.
זה נורא מייאש ובסופו של דבר ייפגע בקשר המדהים שלנו.
אשמח לעצה כי אני כבר לא יודעת מה לעשות ואצל מי הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
prize28/02/2012אולי אצלך הבעיה מאחר שאת לא מגרה אותו לא נראה לי שלא הייתה לו בעיה עם אחרות זאת רק דרך התגוננות שלא תרגישי רע עם עצמך אם זה ממש חשוב לך ואת רוצה עזרה פני לייעוץ אצל סקסלוג עם בן זוגך או שתמצאי מאהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בחדירה - תגובה
אורית פס03/03/2012לא ברור מדוע החבר נרתע מחדירה[לא יוזם ומחכה שתזמיני לכך],
בזמן הלבשת הקונדום קורה שגבר מאבד זיקפה ,אך אם אין לחץ האבר יזדקף שוב,אולי תנסי את להלביש לו ת'קונדום באיזושהי דרך מגרה עבורו...
הכי חשוב לא להילחץ ולהבין שכל הדרכים להנאה ואורגזמה טובות ולאו דווקא בחדירה.
להרגע,ואם לא יועיל אולי ייעוץ קצרצר יפתור את הבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)