בעיה בהכנסת הפין לנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בהכנסת הפין לנרתיק
    אנונימי
    04/03/2012

היי,
    אני וחברה שלי עד לא מזמן עשינו סקס עם קונדום.
    ולאחרונה החלטנו לעשות את זה בלי קונדום.
    וכעט נורא קשה להכניס את האיבר הגברי לנרתיק.
    הפתרון שעד עכשיו היינו משתמשים בו זה או למרוח את הפין בקצת רוק ואז זה ניהיה שמנוני וחודר בסדר או לשים קונדום כדי שעל הפין יהיה קצת שמנוניות מהקונדום ואז זורקים את הקונדום ואז זה נכנס בסדר.
    הבעיה בשני הפתרונות האלה שעכשיו מרוב שמנוניות אני גומר מהר מאוד.

רציתי לדעת מה יכול להיות הבעיה שגורם לזה שקשה להכניס את האיבר. ואיזה פיתרון אפשרי?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בהכנסת הפין לנרתיק

הוספת תגובה

• הקפצה

אנונימי
    04/03/2012

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בהכנסת הפין לנרתיק - תגובה

נטע ידיד
    04/03/2012

חוסר בלחות נרתיקית יכול לנבוע ממגוון סיבות, הסיבה הנפוצה היא שהחדירה נעשית מוקדם מידי כשהבחורה עדיין לא מספיק מגורה. אפשרות אחרת היא מצב בו הבחורה חוששת ומעט מכווצת בעת החדירה, במקרה זה לחות רבה יותר עוזרת בחדירה. חשוב שתשוחחו בפתיחות על הנושא ושתאפשר לה לדבר על ההרגשה שלה בעת קיום יחסי מין, ולבחון אתה מתי היא מגורה ורטובה מספיק כדי שתתאפשר חדירה. אתם יכולים להשתמש בשמן שקדים, היא יכולה למרוח טיפה על פתח הנרתיק לפני תחילת קיום יחסי המין. אני ממליצה לך לתרגל בנוסף כיצד לשלוט על הפליטה, ישנם ספרים בנושא או שישנה אפשרות להדרכה מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו