לא נהנה מאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נהנה מאורגזמה
    גיא
    06/03/2012

שלום,
    אני בחור בן 25. בריא ולא לוקח תרופות באופן קבוע.

כבר תקופה מאוד ארוכה (מספר שנים) שאני סובל מחוסר הנאה בעת הפליטה, או במילים אחרות כאילו אני לא מצליח לחוות את ההרגשה בשיא - האורגזמה. אני מצליח לשלוט על הפליטה ואני מאוד נהנה בזמן סקס ואוננות, היצר המיני מאוד פעיל.
    ברגע השיא ואחריו אני חש סיפוק.
    קצת מסובך להסביר את התחושה כי אני כן מגיע למן סוג של "היי" אבל התחושה ממש עמומה.
    נראה שכאילו הכל כראוי אבל ברגע הכל כך מצופה הזה אני מרגיש מאוכזב בכל פעם מחדש וזה מתסכל אותי.
    חשוב לי לציין שבעבר כן חוויתי אורגזמות באופן מלא ללא שום בעייה, ככה שאני מכיר בתחושה.
    מאונן ומקיים יחסים בתדירות נמוכה של פעמים בודדות בשבוע.

האם הבעייה היא פסיכולוגית או מינית? אני לא יודע לאן ולמי לפנות וגם די מתבייש בנושא...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנה מאורגזמה

הוספת תגובה

• לא נהנה מאורגזמה - תגובה

נטע ידיד
    10/03/2012

נשמע שהבעיה יותר פסיכולוגית אבל כדי שתהיה בטוח בכך פנה לאורלוג לבדיקה רפואית או לסקסולוג לטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיא - מכיר את הבעיה מקרוב

יוסי
    22/04/2012

גיא שלום

אני סובל מאותה בעיה וזה נראה ממש כאילו אני כתבתי את ההודעה שלך

עד היום מאוד התפלאתי שלא כ"כ מוצאים לזה אזכור ברשת ואני חושב ששיתוף מידע יכול מאוד לעזור.

צור עמי קשר בדוא"ל

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו