לבעלי חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבעלי חוסר חשק מיני
    חני
    08/03/2012

אני נשואה כב 13 שנה עם שלושה ילדים. טרם הנישואים היינו מקיימים יחסים המון... התחתנו והבאנו את הבת הראשונה הוא לא נגע בי במשך שנה וחצי (כל ההריון ואחרי הלידה) חשבתי שזה בגלל ההריון... ואז עוד הריון (חגגתי עם מין כשניסנו להביא ילדים). לבעלי יש חוסר בחשק מיני חד משמעי. אני מרגישה נורא כי אני מינית מאוד. אנחנו מקיימים יחסים אחת או שתיים לחודש? האם זה נורמאלי? (אני בת35 והוא מבוגר ממני ב7 שנים). שוחחתי עמו על כך המון, בקשתי שילך לטיפול אך הוא מסרב בדעה שאנו מקיימים נורמאלי יחסים (ופעמיים בחודש זה המון). האם זה נכון? אני פוחדת למצוא פרטנר לסקס מחוץ לנישואים. וגם אם יצא הדבר, האם זה טבעי? אם בעלי לא רוצה אני צריכה לבטל את הצרכים המיניים שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבעלי חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• לבעלי חוסר חשק מיני - תגובה

נטע ידיד
    10/03/2012

ברגע שיש ביניכם פערים כל כך גדולים ואת סובלת זה לא נכון ודורש תיקון. אין נכון / לא נכון בכמות הפעמים שמקיימים יחסי מין בחודש הכל תלוי בבני הזוג וברצונות שלהם. כשיש פערים כל כך גדולים זה תורם למתח ואינו בריא ליחסים. אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני כרגע בלעדיו ובהמשך אולי תוכלי לצרף אותו.
    עליך לשים דגש, לא על החשק הנמוך שלואלא , על הפערים ביניכם שיוצרים תסכול אצלך ועלולים לפגום ביחסים שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו