בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    מני
    09/03/2012

אני בחור בן 25 בריא ולא נוטל תרופות.בשנתיים האחרונות אני מרגיש ירידה בחוזק של הזקפה.. זה לא שהיא לא קיימת בכלל אך אני מרגיש ירידה חדה.. כשאני מאונן אני מרגיש צורך ללחוץ על איבר המין כדי שיהיה יותר קשיח.. לפעמים אני גומר כשהוא עומד לגמרי לפעמים כשאיבר המין לא בזקפה מלאה.. אם זה רלוונטי, אז בעת הגמירה כמות הזרע שלי גבוהה מאוד בנוסף אין לי כבר זקפות בוקר זמן רב.. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? למי עלי לפנות? אשמח לעזרה, הדבר מונע ממני לקיים יחסי מין כבר תקופה די ארוכה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

נטע ידיד
    10/03/2012

כדאי לפנות לאורולוג או לסקסולוג לבדיקה רפואית מתאימה לשלילת בעיה רפואית, ניתן לחבר אותך מוניטור שיבחן אם יש לך זקפות לילה. יתכן והבעיה קשורה לסיבה רפואית כלשהי יותר הגיוני שזה קשור למחשבות שליליות שלך ולמתח וחרדה סביב הנושא. במידה ורוב הזמן יש לך זקפה מדוע אתה נמנע ממין? בשביל חדירה לא צריך זקפה מאד חזקה, כשהבחורה מעליך אין לה בעיה לחדור אליך גם עם זקפה פחות חזקה. נושא כמות הזרע שנפלט אינו צריך להטריד אותך מאחר ובכל כפית של זרע ישנם מליונים של זרעים, רק אחד מהם צריך לעבר בחורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו