מוכנית רגשית ופיזית לסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוכנית רגשית ופיזית לסקס
    מרים
    10/03/2012

על מנת להיות פנויה רגשית ופיזית לסקס עלי להיות פנויה ממרבית המטלות בחיי היום יום וגם להיות במצב רוח טוב ולא עייפה,אחרת אני מוטרדת בזמן היחסים.
    מה ניתן לעשות? , הדבר פוגע בחיי המין שלנו.
    האם זאת תופעה טבעית אצל נשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכנית רגשית ופיזית לסקס

הוספת תגובה

• מוכנית רגשית ופיזית לסקס - תגובה

נטע ידיד
    10/03/2012

המצב שאת מתארת נשמע קיצוני. אם את עובדת ויש לך ילדים זהו מצב בלי הגיוני להיות תמיד במצב רוח טוב ולא עייפה לפני סקס. השאלה כמה באמת טוב לך בסקס. קל מאד לברוח מהמקום הזה כשלא כל כך נהנים ממנו אבל קשה לדבר על כך. יתכן ונכון שתלכו לייעוץ מיני.
    בכל מקרה אם את רוצה לשמור על האנרגיה בחיי נישואיך עליך להתחיל להתכוונן לחשוב חיובי, להתנתק מטרדות יומיומיות ולדאוג לטפח את הזוגיות שלכם כדי שיהיה בה מקום גם לאינטימיות ולסקס. תדאגי לפנות לעצמך כמה שעות בשבוע רק בשבילכם לטיפוח הזוגיות והמיניות שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכנות לסקס

ליאורה
    26/08/2012

הלחץ היום יומי הוא נוראי. אבל חייבים לשבור אותו. צריך פשוט להכניס כפעולה ברורה מאליה תוך כדי שאנו מודעים שצריך להשקיע על מנת לעשות אותו מיוחד. אני ממליצה להיות תמיד היוזמת והמובילה על מנת. ברגע שאנחנו "המפקדים" הרבה יותר קל פסיכולוגית. אני מאחלת לך המון בהצלחה וסיפוק לך ולבן זוגך.

המשך יום נעים,
    ליאורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו