אני במצוקה אנא עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני במצוקה אנא עזרו לי
    אנא
    14/03/2012

אני צריכה עזרה נראה לי משהו לא בסדר אצלי בראש,,אני נשואה אם לשניים בת 29 מאז ומתמיד הפנטזיה של סקס עם חיות הדליקה אותי,גם לראות סרטי פורנו כאלה פשוא מחרמנת אותי שבעלי יורד לי אני מפנטזת שזה כלב ... עושה לי ואז אני גומרת מזה אני ממש שונאת את עצמי על זה , בילדותי היה לי כלב והוא היה עושה לי את זה וככה גמרתי פעם ראשונה בגיל 14 מהכלב שלי בא למות בחיי שפעם שאלתי את בעלי מה הוא חושב על חיות וסקס הוא הסתכל עליי כאילו אני מטורפת ויצאתי מזה שאמרתי לו סתם חברה שלי ספרה לי...שהיא ראתה סרט...עכשיו הוא רוצה להביא כלב זאב הבייתה ואני מפחדת מהעתיד להגיע בבקשה האם אני משוגעת? אני צריכה אשפוז כדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני במצוקה אנא עזרו לי

הוספת תגובה

• אני במצוקה אנא עזרו לי - תגובה

נטע ידיד
    17/03/2012

הרבה פעמים ההתנסות המוקדמת משפיעה על הדרך בה אנו מצפים להנות מינית. במקרה שלך מאחר וזו היתה התנסות עם בע"ח והיא הייתה טובה עבורך כנראה רגשית את לא מאמינה שתצליחי להנות בדרך אחרת ואינך מתאמצת בכיוון. אין בעיה עם פנטזיות מיניות, זה בסדר לפנטז על כל דבר בכדי להגיע לאורזמה, אינ חייבת לשתף משהו בפנטזיות שלך כל עוד את הסקס את עושה עם בן זוגך ולא עם בע"ח. לגבי התנסות מינית עם בע"ח אם את חוששת שזה מה שיקרה אני ממליצה הוועצות עם סקסולוג/ית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו