מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמת ובעיות קשב וריכוזשחר15/03/2012
היי
אני בן 28 וסובל משפיכה מהירה...היו מקרים (בודדים) שהחזקתי מעמד אבל בדרכ זה נגמר בתסכול (סמוי - שכבר למדתי לזהות) בצד השני!
בנוסף אני סובל מבעיות קשב וריכוז.
היו כמה פעמים שחשבתי אם יש קשר בין השנים...לאחרונה (בעקבות קשר חדש) החלטתי שצריך לטפל בבעיה הזו אם היא קשורה או לא זה כבר מתחיל לתסכל אותי כי תמיד אמרו לי שזה בעייה של צעירים ועם הזמן והניסיון זה יעבור ושאני ילמד לשלוט בזה...אבל זה עדיין כאן ועבר כבר מספיק זמן ויש גם ניסיון!
בדרכ עניין של כמה שניות עד דקה ואני גומר...לפעמים עוד לפני שאני מבצע חדירה כבר כבר מגיע לסיפוק מכל השיפשופים שנגרמים מחלקים שונים בגופה.
לפעמים אני צריך לגמור כמה פעמים(פעמיים שלוש לפחות) בשביל שאני יצליח לגרום סיפוק כלשהו לאשה ולפעמים הכמות שהייתי צריך לגמור פשוט מעייפת אותי כל כך עד שהזקפה כבר לא מחזיקה ויורדת מהר מאוד ואני מת להירדם.
איך אפשר לטפל בבעיה המינית שכנראה קשורה לבעיית הקשב וריכוז?
פעם אחד הסטודנטים שלומד איתי זרק שבשביל להחזיק זמן ארוך עד שהיא מתעייפת ואומרת לו שיגמור כי הוא "הרג" אותה הוא לוקח לפני ריטלין/קונצרטה....עד כמה זה נכון??שווה לנסות את זה?
האם זה כמו שהרבה אומרים "רק בראש" ושניתן לעבוד על זה?אם כן איך?
או שיש מקרים שאין ברירה וחייב טיפול תרופתי/אלחוש???
איך יודעים מה הפתרון לכל מקרה?או שזה סוג של ניסוי ותהייה?
באוננות אני מחזיק יותר זמן יש גם מקרים שגם באוננות אני מגיע לסיפוק מהר יחסית(בדרכ בשיפשוף על מזרון) .
כשבחורה מאוננת לי אני מחזיק יותר ממה שאני מאונן לעצמי ברוב הפעמים ומדובר על דקות ארוכות הקצר ביותר היה בערך 15 דק והארוך לפחות פי 3.
אני מחזיק מעמד יפה גם כאשר מבצעים עלי/לי מין אוראלי.
רק שאני מגיע למין עצמו אני לא מחזיק מעמד וזה גם מתסכל כי בכל המסביב אני מחזיק מעמד ולא שופך ואיך שמתחיל החדירה אני ישר שופך לא משנה אם היה מין אוראלי/משחק מקדים לפני החדירה או לא...כשזה מגיע לשלב של חדירה ציק צק מגיעה נק' האל חזור גם אם אני ניגש לחדירה בשלב יחסית מוקדם באקט המיני.
יש תנוחות שעוזרות למנוע את השפיכה המוקדמת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת ובעיות קשב וריכוז - תגובה
נטע ידיד17/03/2012בעקרון יש טיפול לפליטה מהירה, אתה יכול לקרא על כך בספרים ובאינטרנט, מתו נסיון כדאי ומומלץ לפנות לטיפול מיני. העקרון פה הוא לשלוט על הפליטה דרך תרגול עקבי. ישנן תרופות שמעכבות מעט רת הפליטה המהירה, גם שימוש בקונדום אמור להשפיע מעט. לגבי רטלין כדאי להתייעץ עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)