חוסר חשק ורצון, זוג צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק ורצון, זוג צעיר
    אנמונימי אחד
    15/03/2012

אנחנו זוג בני 28 ו25 לערך, כבר 10 שנים ביחד
    הסקס לא טוב, פשוט לא טוב
    שנינו היינו הראשונים אחד של השני
    אנחנו במקרה הטוב מנסים פעם בחודש, כואב לה מאוד בחדירה והיא מתקשה להיכנס לאווירה, לא בא לה כמעט אף פעם.
    אני מאוד מבין ומתחשב (אחרי הכל 10 שנים ועוד כמעט אין סקס), ואפילו אני חושב שהקשר שלנו כל כך חזק שאנחנו מצליחים לשרוד כל כך הרבה בלי סקס כמעט.

אני לא יודע אם חסר משהו שאנחנו מפספסים בקשר, אני לא חושב שיש משהו.
    בבדיקה של רופא נשים (שהיא מעדיפה להימנע גם) מלפני כמה שנים טובות נאמר לה שהיא יחסית "צרה" ונתן לה משחה לאלחוש, זה לא עוזר.
    השאלה אם צריך לטפל בבעיה של הכאב שזה גורם לחוסר רצון או ללכת ישר לסקסלוג בכדי להבין מה מונע ממנה לרצות.
    אני אפילו מידי פעם טועה אולי התמימות שלה בפן המיני (חוסר ניסיון, אוננות ועוד) גורם לכל זה, הצעתי לראות סרט פורנו רך ביחד או שתנסה קצת לבד, אין הצלחה.

החלטנו ללכת לייעוץ, אבל אני לא יודע מה אנחנו מחפשים, סקסולוג ? יועץ זוגי ? רופא נשים ? אלוהים יודע מה יש עוד :)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק ורצון, זוג צעיר

הוספת תגובה

• חוסר חשק ורצון, זוג צעיר - תגובה

נטע ידיד
    17/03/2012

בעיה של כאב בחדירה קיימת אצל נשים רבות. היא מחייבת לרוב טיפול של מספר גורמים ביחד. רופא נשים וסקסולוג לכן מומלץ לחפש רופאת נשים שמתמחה גם בטיפול מיני ותזהה את הבעיה ושתפנו גם לטיפול סקסולוגי רגשי מאחר ומאחוריכם 10 שנים של כאב והמנעות שיש לטפל בהם. הבעיה ניתנת לפתרון בקלות יחסית חבל על כל יום נוסף של סבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו