בעיה- פורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה- פורנו
    עופרה
    18/03/2012

יש לי בעיה בעלי רואה סרטים כחולים והאמת שכבר דיברתי איתו על כך והוא הבטיח שהוא לא יצפה . הבעיה האמיתי היא שהוא מעדיף לראות את הסרטים האלה מאשר לחוות איתי אינטימיות וזה בא על חשבוני. אני מאוד פגועה מזה . מעבר לכך תמיד אני זו שיוזמת את הסקס( עד שיש) והוא לא יוזם אני יודעת שיש בעיה ואני לא יודעת איך לפתור אותה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה- פורנו

הוספת תגובה

• עופרה

mosha
    19/03/2012

תכחי את יוזמה שימי סרט כחול טוב ותהנו שניכם שאתם צופים בסרט ועושים סקס...ניראה לי הוא יואב את הרעיון...שווה ניסיון לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה- פורנו - תגובה

אורית פס
    25/03/2012

גברים רבים נחשפים כיום לפורנו באינטרנט ,ואני לא רואה בכך משהו שלילי,הרי גם אם בעלך מבטיח לך הרי שיכול לצפות ללא ידיעתך,אין לך באמת שליטה על כך,
    הבעיה היא כשזה בא על חשבון המין הזוגי כפי שאת מתארת ,ואני מבינה את התסכול שלך מהמצב,עלייך לעשות ענין מכך שלא הוגן שהוא לא לוקח אחריות על הנושא המיני שביניכם ומשקיע אנרגיה מינית בעיקר בפורנו.
    אם אין שנוי,\ הציעי לו לפנות יחד איתך לטיפול זוגי-מיני,אם לא ישמע אותך אולי ישתכנע יותר ממומחה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו