שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לנה
    10/02/2008

שלום קוראים לי לנה.
    אני בת 14 ואני רוצה לתת לחבר שלי מתנה ליומולדת. אנחנו כבר 5וחצי חודשיים ביחד אז חשבתי לשכב איתו. חברה שלי אמרה לי שכשגומרים כאילו אז מרגישים אותו דבר אחרי אוננות.
    זה נכון שזה אותו הרגשה? אם נגיד אני גומרת מהר בזה אז זה יכול להיות גם בסקס ככה?

מחכה לתשובה..בבקשה תעני לי מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יומולדת

ד''ר חגית כהנא
    11/02/2008

נדמה לי שלתת מתנה את גופך זה לא לגמרי מתאים
    את צעירה ואפשר להמתין
    כאשר מצליחים לגמור ביחסי מין התחושה דומה
    רב הנשים גומרות ממגע בדגדגן ולא מחדירה
    לטעמי כדאי שתמתיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדויק קראתי מחקר בנושא והיה רשום

D
    11/02/2008

ש11% לא מצליחות להגיע לאורגזמה בחדירה ובהם אפשר לטפל לא מבין למה לחלק את זה ל"גומרות בדגדגן" ו"גומרות בחדירה" ולומר שרוב הנשים גומרות דרך הדגדגן זה לא רק לא מדויק זה לא נכון הרבה מאד נשים גומרות בחדירה כל אחת יכולה ליגמור דרך נקודת הג'י ובחדירה (אלה אם כן יש בעיה רפואית כלשהיא)והרבה נשים גומרות משניהם זה לא סוטר או משהו,בקשר לילדה את לא נותנת דבר בסקס אל תעשי סקס בישביל לרצות או כאילו את נותנת זה ממש מטופש ומראה על גישה גרועה לסקס תעשי סקס כשתרגישי בנוח וברצון שלך בילבד הגיל עצמו לא ממש משנה אלה הגישה שלך לסקס שאת "נותנת" כביכול תעשה לך רק רע בחיים את צריכה להבין שסקס הוא בישבילך בדיוק ואולי יותר כמו שזה בישביל הגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו