טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 44 גרושה הילדים פחות בבית ואני בהתחלה חיפשתי משהו שירגש אותי.ישעשע אותי.נכנסתי לאתרים שונים.היכרתי גברים.ובתקופה האחרונה אני מפוחדת מהמחשבות שלי כי אני חושבת על גברים כמו על מוצר צריכה.הוא חמוד יהיה מגניב להשכיב אותו.וכו.התחושות הגופניות שלי התגברו מאוד וסקס חשוב לי מעבודה.אני מרגישה צורך גדול גופנית וריגשית.וזה מפחיד אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מדוע זה מפחיד אותך? את גרושה, כנראה זקוקה לקשר ולהרגיש שאת קיימת ושווה, הילדים כבר לא מספקים את הצורך הזה כי הם גדולים אז באופן טבעי את חושבת על גברים וסקס. במחשבות ובפנטזיות אין כל בעיה, מהם את לא תתמכרי לסקס. יתכן וכל המחשבות הללו יעלמו כאשר יהיה לך בן זוג קבוע שתקיימי אתו יחסי מין מספקים באופן קבוע וגם אם לא יש בד"כ פער בין מחשבות ופנטזיות לאיך שמתנהגים במציאות. את האדון להתנהגויות שלך ואת תחליטי איך את מתנהגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד