jחששות להתמכרות לסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• jחששות להתמכרות לסקס
    אינשם
    20/03/2012

אני בת 44 גרושה הילדים פחות בבית ואני בהתחלה חיפשתי משהו שירגש אותי.ישעשע אותי.נכנסתי לאתרים שונים.היכרתי גברים.ובתקופה האחרונה אני מפוחדת מהמחשבות שלי כי אני חושבת על גברים כמו על מוצר צריכה.הוא חמוד יהיה מגניב להשכיב אותו.וכו.התחושות הגופניות שלי התגברו מאוד וסקס חשוב לי מעבודה.אני מרגישה צורך גדול גופנית וריגשית.וזה מפחיד אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    jחששות להתמכרות לסקס

הוספת תגובה

• אינשם

mosha
    22/03/2012

אז מה הבעיה תהני עם מי שמתאים לך חשוה הגענה ובריאות איתנה...ואני מהדרום אשמח אם ניתחבר........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• jחששות להתמכרות לסקס - תגובה

נטע ידיד
    24/03/2012

מדוע זה מפחיד אותך? את גרושה, כנראה זקוקה לקשר ולהרגיש שאת קיימת ושווה, הילדים כבר לא מספקים את הצורך הזה כי הם גדולים אז באופן טבעי את חושבת על גברים וסקס. במחשבות ובפנטזיות אין כל בעיה, מהם את לא תתמכרי לסקס. יתכן וכל המחשבות הללו יעלמו כאשר יהיה לך בן זוג קבוע שתקיימי אתו יחסי מין מספקים באופן קבוע וגם אם לא יש בד"כ פער בין מחשבות ופנטזיות לאיך שמתנהגים במציאות. את האדון להתנהגויות שלך ואת תחליטי איך את מתנהגת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו