טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול שאלה שמעט מביכה אותי ואני לא הכי יודע לאן לפנות. יש לי בעבודה שתי ידידות שהכימיה בינינו מאוד גבוהה ושתיהן הציעו לי אורגיה משותפת איתן. מעולם לא שכבתי עם שתי נשים במקביל והחוויה מאוד מסקרנת אותי, אולם יחד עם זאת ידוע לי כי כאשר נממש זאת אני עלול לחוות חרדת ביצוע וכתוצאה מכך לאבד או לא להגיע לזקפה כלל והדבר יגרום לאי נעימויות מן הסתם... אני בן 24 ומטבעי ומבדיקות דם, רמות הטסטוסטרון שלי מאוד גבוהות בדם ואין לי כלל בעיות להגיע לזקפה אולם החששות מהאקט עצמו עלולות להפריע. לכן אני רציתי לדעת האם יש אפשרות שאקבל בגיל שלי ויאגרה ואם כן לאן לפנות בכדי לקבל זאת ואם בכלל, כמו כן האם זה אכן יעזור לי להגיע לזקפה למרות הפן הפסיכולוגי, אודה לתשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ויאגרה יכולה לעזור בחרדות ביצוע קלות משום שאיתה קל יותר להגיע לסיבוב שני ואף שלישי,והיא משפרת את הביטחון,אך יעילה רק במידה וקיים חשק, כל רופא משפחה יכול לרשום לך ויאגרה...יחד עם זאת אני בגישה שגבר צעיר ובריא לא אמור להיעזר בתרופות שנועדו לגברים עם בעיות זיקפה אמיתיות. לשיקולך!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד