מתן ויאגרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן ויאגרה.
    שי
    21/03/2012

שלום רב,

רציתי לשאול שאלה שמעט מביכה אותי ואני לא הכי יודע לאן לפנות.
    יש לי בעבודה שתי ידידות שהכימיה בינינו מאוד גבוהה ושתיהן הציעו לי אורגיה משותפת איתן.
    מעולם לא שכבתי עם שתי נשים במקביל והחוויה מאוד מסקרנת אותי, אולם יחד עם זאת ידוע לי כי כאשר נממש זאת אני עלול לחוות חרדת ביצוע וכתוצאה מכך לאבד או לא להגיע לזקפה כלל והדבר יגרום לאי נעימויות מן הסתם...
    אני בן 24 ומטבעי ומבדיקות דם, רמות הטסטוסטרון שלי מאוד גבוהות בדם ואין לי כלל בעיות להגיע לזקפה אולם החששות מהאקט עצמו עלולות להפריע.
    לכן אני רציתי לדעת האם יש אפשרות שאקבל בגיל שלי ויאגרה ואם כן לאן לפנות בכדי לקבל זאת ואם בכלל, כמו כן האם זה אכן יעזור לי להגיע לזקפה למרות הפן הפסיכולוגי, אודה לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן ויאגרה.

הוספת תגובה

• מתן ויאגרה. - תגובה

אורית פס
    25/03/2012

ויאגרה יכולה לעזור בחרדות ביצוע קלות משום שאיתה קל יותר להגיע לסיבוב שני ואף שלישי,והיא משפרת את הביטחון,אך יעילה רק במידה וקיים חשק,
    כל רופא משפחה יכול לרשום לך ויאגרה...יחד עם זאת אני בגישה שגבר צעיר ובריא לא אמור להיעזר בתרופות שנועדו לגברים עם בעיות זיקפה אמיתיות.
    לשיקולך!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו