החברה שלי לא אוהבת שאני נוגע לה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החברה שלי לא אוהבת שאני נוגע לה
    רון
    23/03/2012

קראתי במאמרים על כך שאפשר לגרום לה הנאה בגירוי הדגדגן ונקודת הג'י. ניסיתי לעשות לה את זה אבל היא לא סובלת שאני נוגע בה באיזור, וגם בפיטמות לפעמים היא אדישה ולפעמים זה מעורר בה חשק.
    לי אישית זה מאד מפריע, היות וחשוב לי מאד שהיא תהיה מגורה ופעילה ולא תשכב בלי תזוזה..
    ניסיתי לחפש נקודות של מגע בכדי לעורר לה את החשק אבל לא מצאתי,
    ככלל היא אוהבת מאד אבל בכל הקטע הזה היא נורא לא מתלהבת אלא אדישה.
    (בפעמים הבודדות שהיא מבקשת להמשיך, דווקא אז אני מתרגש ולא מצליח לעצור את השפיכה)
    תודה על היעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החברה שלי לא אוהבת שאני נוגע לה - תגובה

אורית פס
    25/03/2012

לא ברור כמה זמן נמשך הקשר,יתכן וחברתך לא מרגישה מספיק נינוחה...או גדלה ברקע שמרני ומתקשה לבטא עצמה ביתר חופשיות,כחבר שלה אתה אמור לדעת מה משפיע על כך שהיא מתנהגת באדישות...תשוקה מינית זה רגש עוצמתי שיש אנשים שזה מעט מבהיל עבורם...אל תכפה על החברה גרויים שהיא לא אוהבת..דבר איתה על מה היא אוהבת ונסה ליישם את ההנחיות וההעדפות שלה,יחד עם זאת זה יפה שאתה יצירתי וחקרני.מעיד על כך שאתה מאהב טוב ואיכפתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו