טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קראתי במאמרים על כך שאפשר לגרום לה הנאה בגירוי הדגדגן ונקודת הג'י. ניסיתי לעשות לה את זה אבל היא לא סובלת שאני נוגע בה באיזור, וגם בפיטמות לפעמים היא אדישה ולפעמים זה מעורר בה חשק. לי אישית זה מאד מפריע, היות וחשוב לי מאד שהיא תהיה מגורה ופעילה ולא תשכב בלי תזוזה.. ניסיתי לחפש נקודות של מגע בכדי לעורר לה את החשק אבל לא מצאתי, ככלל היא אוהבת מאד אבל בכל הקטע הזה היא נורא לא מתלהבת אלא אדישה. (בפעמים הבודדות שהיא מבקשת להמשיך, דווקא אז אני מתרגש ולא מצליח לעצור את השפיכה) תודה על היעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ברור כמה זמן נמשך הקשר,יתכן וחברתך לא מרגישה מספיק נינוחה...או גדלה ברקע שמרני ומתקשה לבטא עצמה ביתר חופשיות,כחבר שלה אתה אמור לדעת מה משפיע על כך שהיא מתנהגת באדישות...תשוקה מינית זה רגש עוצמתי שיש אנשים שזה מעט מבהיל עבורם...אל תכפה על החברה גרויים שהיא לא אוהבת..דבר איתה על מה היא אוהבת ונסה ליישם את ההנחיות וההעדפות שלה,יחד עם זאת זה יפה שאתה יצירתי וחקרני.מעיד על כך שאתה מאהב טוב ואיכפתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד