מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיניאמיר24/03/2012
שלום רב,
לפני כמה שעות פרסמתי את ההודעה אבל היא לא מופיעה אז במידה ויש כפילות סליחה מראש.
לפני כשישה חודשים עברתי פרידה ממשהי שאני מאוד אוהב ושחויתי איתה מערכת יחסים קסומה ומלאת אהבה אך היא הגיעה להחלטה שהיא לא מעוניינת להמשיך אבל זאת לא הנקודה .
במערכת היחסים הזאת היו לנו חיי מין קסומים היו רגשות רבים הייתה לנו הנאה רבה וידענו לספק אחד את השני ממש כמו שצריך רק היא הייתה נוגעת בי ומיידית הייתה לי זקפה. נמשכתי אליה ברמות מטורפות .
מהפרידה ואז לפני שלושה חודשים נורא נהנתי לפנטז ולאונן תוך כדי שיחזור הרגעים בהם קיימנו יחסי מין ורק מעצם המחשבה הייתי נהנה מאוד ומגיע לזקפה תוך שניות .
באחד מהשיחות שלי עם חברים זרק לי אחד החברים יציאה שאומרת " מרוב שאתה רואה אותה כאדם רק ומרוב שאתה כועס עלייה אני לא יודע איך תתפקד איתה " מאותו הרגע שהוא אמר את זה אני כבר לא מצליח להגיע לזקפה כמו פעם עצם המחשבה עליה לא מביאה אותי לזקפה . כאשר אני צופה בפורנו אני מיד מגיע למצב זקפה ללא כל בעיה אבל ברגע שאני מנסה לשחזר רגעים איתה ולאונן יש איזה סגירות והרגשה לא נעימה וכל זה בגלל מילה שחבר אמר לי אבל זה דפק לי את המערכת . איך זה יכול להיות שזה ככה אני נמשך אלייה ברמות מטורפות אני אוהב אותה ובתת מודע שלי הדבר שאני הכי רוצה לעשות איתה זה אהבה אבל פתאום מאז שהוא אמר את זה איבדתי את הביטחון ואני מפחד שמא אני לא אצליח לתפקד איתה מינית כי כעת אנחנו מדברים על לחזור אני מאוד נמשך אלייה ומאז שניפרדנו לא הייתי עם אף אחת אחרת ואני נורא מפחד לא להצליח למרות שזה לא נשמע לי הגיוני אבל קצת איבדתי את הביטחון העצמי בקטע הזה של יחסי מין בכלל ואני יודע שזה הכל בראש , כי לא יכול להיות שיום אחד אתה בהיי נמשך אליה ברמות מגיע לזקפה תוך שניות ויום אחד לא .
מה עליי לעשות בנוגע לזה ?
אני נורא מפחד לא להצליח אם כי זה נשמע הזוי מבחינתי כי אני מאוד משתוקק לה ונורא מתגעגע
אשמח לקבל עזרה משהו שירגיע אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - תגובה
אורית פס25/03/2012אני מאחלת לך שתחזרו לקשר הקסום ומציעה לך להפסיק לתת כל כך הרבה כוח להערה שחבר זרק,גם אם בהתחלה לא תתפקד איתה טוב זה יהיה כנראה מהתרגשות וזה טבעי ולא נורא.
לזכור שמין זה לא רק חדירה ולא להילחץ כל כך לגבי ביצועים[כן זיקפה,לא זיקפה..]כשתהיה נינוח ורגוע הכל יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)