מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה נרתיקית- איך מגיעים אלייך?מיכל25/03/2012
שלום רב למומחים,
אני באמצע שנות ה-20 לחיי, צעירה, בריאה, שמחה, בעלת בטחון עצמי ודימוי גוף גבוהים.
מאז ומתמיד אוננתי והגעתי לאורגזמות דגדגניות בלי שום בעיה.
בתחילת דרכי הזוגית, התקשיתי להגיע לאורגזמה בנוכחות ועל ידי בן זוג ולשמחתי לא עוד- הן עם בן זוגי הנוכחי והן עם שני החברים הקודמים שלי הגעתי לאורגזמות דגדגניות באופן קבוע.
עד כה נשמע נהדר.
הסיבה שאני פונה אליכם היא משום רצוני להגיע לאורגזמה נרתיקית עם בן זוגי.
אני יודעת שביכולתי לחוות אורגזמה נרתיקית משום שחוויתי אותה כבר 4 פעמים בחיי:
1. עם גבר מזדמן אשר במהלך האקט הייתי כבר די עייפה ומטושטשת וממש לא היה "איכפת" לי ממנו, וזה פשוט הגיע, להפתעתי ולשמחתי.
2. עם גבר מזדמן נוסף, במהלך האקט הייתי תחת השפעה קלה של אלכוהול.
3. עם גבר מזדמן אחר - בפעם הזו הייתי צלולה במאת האחוזים, ולהפתעתי גמרתי בשמחה רבה אורגזמה נרתיקית.
4. בסקס האחרון שהיה לי עם האקס, כשהיינו פרודים. עימו מעולם לא הגעתי לאורגזמה נרתיקית אלא רק דגדגנית. כנראה שהידיעה שזו הפעם האחרונה שנקיים יחסי מין, הוציאה ממני דברים אחרים..
כשאני חושבת על כלל הנסיבות בארבע הפעמים הללו, אני מבינה שזה לגמרי בראש שלי.
אני פונה אליכם, כי אני מרגישה שאני נמצאת בנקודה די קריטית עם בן זוגי הנוכחי. אנו יוצאים קרוב לארבעה חודשים. אני מגיעה לאורגזמה דגדגנית בלי קושי, אבל לא מוכנה לוותר על התענוג הנוסף, והשונה, שבאורגזמה נרתיקית. אני מרגישה שאם נעבור פרק זמן מסוים מבלי שאגמור, זה כבר לא יגיע לעולם, הרי שיש בה, באורגזמה הנרתיקית הרבה מן הפן הפסיכולוגי, לפחות אצלי, ככל הנראה.
חשבתי לנסות לקיים יחסי מין עימו מספר פעמים לאחר בילוי זוגי שכולל אלכוהול על מנת שאהיה משוחררת ככל האפשר, אבל אלכוהוליסטית אני בודאי לא, ואני בודאי לא מעוניינת להיות תלויה באלכוהול כזרז לאורגזמה נרתיקית. ואולי זו פשוט משוכה שעליי לעבור והאלכוהול יעשה את העבודה בשלב הראשון?
אודה לעצותיכם ולהמלצותיכם מה עליי לעשות,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה נרתיקית- איך מגיעים אלייך? - תגובה
אורית פס25/03/2012לא מומלץ לנסות להנדס את האורגזמות ,כל מה שאת יכולה לעשות הוא לשחזר את כל המרכיבים שהתרחשו בפעמים בהן כן הגעת לאורגזמה נרתיקית ואולי זה יקרה שוב,
לא כדאי שתהיי יותר מדי ממוקדת מטרה כי אז האורגזמה תתחמק,ככלל...ככלשלא תפריעי לרפלקס כך יש סכוי טוב יותר שהרפלקס [האורגזמה] ישתחרר.
נשמע שאת נהינת מאורגזמות ,,,,תמשיכי להנות בלי קשר למקור-נרתיקי או דגדגני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)