מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רצונות שוניםשני26/03/2012
היי,אני בת 25 ויש לי בעיה עם חבר שלי..אנחנו יחד שלושה חודשים אחרי חצי שנה של חיזורים מצדו לבסוף הסכמתי לצאת איתו ובאופן כללי טוב לנו ביחד אבללל בסקס אני רואה כמה אנחנו שונים ולפעמים מגיעים למצבים ממש לא נעימים עד כדי כך שפשוט בא לי לעזוב הכל ולהיפרד.יכול להיות שהבעיה אצלי ולכן חשוב לי לדעת מה דעתכם. אז ככה,אני לא בחורה "יבשה" אבל כשזה מגיע לסקס אני לא הכי הכי פתוחה שיש ואני מסתפקת למשל בפעם אחת בעוד שהוא רוצה פעמיים(זה ממש מעליב אותו שאני אומרת לו "אבל כבר עשינו את זה"), חוץ מזה יש לי בעיה עם אנאלי,זה פשוט לא נעים לי והוא טוען שאני צריכה להקריב מעצמי גם אם זה אומר שאני אסבול בשבילו(הוא ממש מת על זה). וגם יש לי קטע עם ירידות..אני עושה את זה אבל לא לעיתים קרובות כמו שהוא היה רוצה ואני מבינה את התסכול שלו.אני מתחילה לחשוב שהמצב כפי שהוא כי אני לא ממש נמשכת אליו ואז אני חושבת שזה לא פייר כלפיו ומגיע לו להיות עם מישהו שכן תרצה לעשות לו את כל הדברים האלה אבל מצד שני מאוד כיף לי איתו ואני לא רוצה לוותר על כל הדברים האחרים שיש לנו כי אנחנו מאוד אוהבים להיות ביחד.השאלה אם הסקס לוקח מקום עד כדי כך גדול בשביל לפרק הכל..אני יודעת שאני צריכה לספק אותו ובטח גברים שיקראו את מה שכתבתי יגידו שהוא מסכן אבל קשה לי גם לעשות דברים שאני לא רוצה..אני ממש לא יודעת מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצונות שונים - תגובה
נטע ידיד31/03/2012אני חושבת שיש לך טעות בפרוש ההתרחשות ביניכן, הוא לא מסכן. יש עליך לחץ לעשות דברים שאינך אוהבת ואינך רוצה , זו לא מערכת יחסים מכבדת. במין אין מקום לפשרות בודאי לא בדברים שלא אוהבים או שנגעלים מהם. לא כל אחד אוהב מין אנאלי, הוא עשוי להכאיב , הוא גורם לחלק מהאנשים לתחושת ניכור, לכן במין תעשי רק מה שאת אוהבת ואם זה לא מתאים לו אני ממליצה שתחפשי מערכת יחסים אחרת ומכבדת שתכבד את הרצונות שלך. תלמדי לעמוד על שלך. המין צריך להיות מהנה ומכבד, הוא צריך להיות מבוסס בראש וראשונה על קשר הדדי שיש בו אהבה וכבוד לרצונות של האחר. לא רק הרצונות שלו עומדים על הפרק גם שלך. זה הגוף שלך בלבד ועל כן אל תאפשרי לעולם למשהו לכפות עליך לעשות בו משהו שאינך רוצה הוא ששוכנעת שהוא נכון לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)