טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 19 ואני וחברה שלי עושים סקס כבר משהו כמו 8 חודשים. בהצלחה השתמשתי בקונדום והייתי גומר בכמות זמן שרציתי והייתי יכול להשתלט על עצמי. אבל לאחר משהו כמו שלושה חודשים עברנו ליחסים בלי קונדום והיחסים עברו ללקיחת גלולות. לאחר שאני עושה סקס בלי קונדום אני גומר ממש מהר משהו כמו דקה, וגם בדקה הזאתי אני בקושי מצליח לתפקד. אנחנו מקיימים יחסי מין בערך פעם בשבוע בגלל שהיא בצבא וחוזר רק בסופי שבוע. השאלה שלי זה האם יכול להיות מצב שאני גומר מהר בגלל שאנחנו עושים את זה רק לעיתים נדירות(פעם בשבוע) ולא ברצף? בזמן שהיא לא פה אני מאונן לפחות פעם ביום...
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגירוי בזמן אוננות שונה מהגירוי עם בת זוג. ככלל הקונדום מעכב בד"כ את הפליטה. בלי קונדום הגירוי חזק יותר. אתה יכול לחכות לזמן בו חברתך תהיה בחופשה ותקיימו יחסי מין בתדירות גבוהה ולבדוק את עצמך אם אתה מאמין שהבעיה היא תדירות קיום יחסי המין. לדעתי מאחר ואתה מאונן כל יום הבעיה קשורה ליכולת השליטה שלך ולא לתדירות קיום יחסי המין. קל מאד לפתור את הבעיה עם תרגול נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד