אורגזמה ללא פורקן ממשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה ללא פורקן ממשי
    אלה
    27/03/2012

שלום!

בעת אוננות של גירוי הדגדגן אני מגיעה לאורגזמה תמיד, ולפעמים יותר מפעם אחת. הבעיה היא שאני לא מרגישה אחרי האורגזמה הרגשה של פורקן מ"המטען המיני", והגירוי ממשיך אח"כ ולאורך זמן.

הגירוי לעיתים ממש מציק כי אני מרגישה את זה לאורך היום, וכאמור, הגעה לאורגזמה לא באמת עוזרת..

ממה זה נובע, והאם ניתן לטפל בזה בצורה כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה ללא פורקן ממשי

הוספת תגובה

• אורגזמה ללא פורקן ממשי - תגובה

30/03/2012

האם בעבר הרגשת פורקן של המטען המיני או שמא את חושבת שזה צריך להיות ושנה ממה שקורה לך? מה בדיוק מציק לך? מה את מכנה כאורגזמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,

אלה
    31/03/2012

במהלך קשר שנמשך בערך חצי שנה הייתי חווה אורגזמות, כמעט תמיד מלוות בשפיכה, כך שאחרי זה חשתי פורקן.

נפרדנו לפני כשלושה חודשים, ומאז באוננות גם כאשר אני מגיעה לאורגזמה לא באמת "משתחרר" כלום והגירוי בדגדגן נשאר.זאת תחושה מאוד מעצבנת ומדכאת, אני מרגישה מגורה במשך זמן רב במהלך כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה שזה לא משהו מוכר..

אלה
    08/04/2012

צריך לפנות בקשר לכך לרופא הנשים? אני מרגישה לפעמים שאני מתחרפנת מהתחושה הזו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה שזה לא משהו מוכר.. - תגובה

נטע ידיד
    13/04/2012

ממליצה לך לנסות להשתמש בויברטור יתכן והאורגזמה שאת מגיעה אליה דרך הנרתיק חזקה ומספקת יותר עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו