מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפילת האיבר באמצעיורי28/03/2012
שלום לחברי הפורום
אני רוצה לשאול שאלה שמאוד מטרידה אותי כיום
אני בן 22 ויש לי חברה שאני איתה כבר 15 חודשים ביחד בתחילת הקשר שקיימו יחסי מין היתה לי אותה בעיה שבאמצע יחסי מין שלנו האיבר מיני שלי מאבד זקיפה נאמר לי על ידי הרופא המטפל שלי שזה בגלל שאני וחברה שלי שוכבים פעם ראשונה ויש לי התרגשות בנוגע לזה. במהלך הזמן עברה לי הסטואציה הזאת והכל היא בסבבה הכל זרם והיתה לי זקיפה חזקה מאוד הגענו ל 3 4 פעמים....
ועכשון שוב התחילה לי הבעיה הזאת אנחנו מתחילים להתנשק והכל סבבה האיבר מיני שלי מקבל זקיפה אחרי כמה חדירות האיבר שלי מאבד זקיפה שוב... ממה זה נגרם?????
פעם אחד שהתחלנו את הקשר שהזקיפה שלי היתה נעלמת בתחילת הקשר שלנו שוחחתי עם הרופא המטפל שלי והוא הציעה לי לקחת ויאגר לקחתי אותה והיא עזרה לי מאוד כמובן... ואחרי כמה זמן שוב שכבנו ואני האיתי ללא ויאגרה אז הוא התחיל לתפקת כמו שצריך....
בבקשה תענו לי זה מאוד מטריד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילת האיבר באמצע - תגובה
30/03/2012אני מניח שאתה בחור בריא לאור גילך הצעיר. קרוב לוודאי מדובר בחרדת-ביצוע, תופעה אשר מאפיינת תחילה של קשר מיני, ניסיון מיני מועט וגיל צעיר.
בחור אשר סובל מחרדת ביצוע עשוי להגיע לזקפות מצוינות בזמן שינה ו/או בוקר וכן באוננות. גם במהלך המשחק המקדים הוא עשוי לחוות זקפות טובות, אך סביב החדירה מתעוררות בעיות. בדרך כלל בתשאול עדין יתברר שהוא מוצף במחשבות על מה שעומד להתרחש, תרתי משמע: "האם יעמוד לי או לא? האם יעמוד מספיק חזק? האם הזקפה תישמר?". מחשבות אלו הן בגדר הנבואה שמגשימה את עצמה; הן מלחיצות; לחץ משחרר אדרנלין, אשר לכשעצמו נחשב כמקפד זקפות מספר אחת... והרי לך ההסבר.
הצעד הראשון הוא להימנע מביצוע, מה שמבטל את חרדת הביצוע מן הסתם. להתרכז בהנאה אשר כרוכה במגע האינטימי. רק לאחר מכן, לאט ובהדרגה ניתן לחזור לפעילות הכרוכה בזקפה ואולי גם בחדירה. במידת הצורך ניתן להיעזר בטיפול מיני מוסמך במרפאות מתאימות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)