חסימה עצמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימה עצמית
    tear
    31/03/2012

שלום.
    חברה שלי ואני ביחד כבר קרוב לשנה.
    אנחנו מאוד קרובים רגשית ומסופקים אחד מהשני בכל המובנים
    אבל יש עניין קטן. שלא ההיתי מגדיר אותו בעיה
    אבל הוא מפריע לה אישית.
    היא לא מסוגלת ליגמור. ומעולם לא גמרה. לא איתי ולא עם אף גבר אחר [ויש לה נסיון לא קטן] וגם לא לבד.
    ניתן להביא אותה עד מצב שבו היא מאוד מאוד קרובה לגמור. ואז היא פשוט או מפסיקה בכוח. ממש בכוח מופרז. או פשוט מתנתקת לה לחלוטין ולא משנה מה אני יעשה ואיך היא לא תגיב. וזה פשוט יגמר.
    היא אומרת שהיא מאוד רוצה. ומאוד מרגישה בנוח. והיא לא יודעת למה היא חוסמת ועוצרת את עצמה. הדבר אינו מגיע מאי הבנה או שאני דוחק בה. וגם לא מאי נוחות. בנוסף גם לא מזה שהיא לא מסוגלת להגיע לשם. היא לא אגוז קשה לפיצוח מבחינה מינית. היא פשוט עוצרת את עצמה והיא מודעת לכך אבל לא יודעת למה.
    דרך הגב. כמה פעמים שניסיתי לדבר איתה על זה ממש תוך כדי. שהיא אמרה לי להפסיק. היא אמרה שהיא לא יודעת מה לעשות עם עצמה. וזה פשוט הופך לסבל בשלב מסויים. אני חושב שהיא פשוט מפחדת לשחרר. אך איני יודע מה לעשות בנושא
    השמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסימה עצמית

הוספת תגובה

• חסימה עצמית - תגובה

נטע ידיד
    31/03/2012

אתה אכן צודק, החברה שלך פוחדת לשחרר. היא חייבת להיות מרוכזת בהנאה שלה ולזרום עם ההרגשות שלה ולא לחשוב על שום דבר אחר. היא חייבת להיות מרוכזת בהנאה שלה. צריך לבדוק ממה זה נובע כדי לדעת לטפל בזה. באופן עצמאי היא צריכה ללמוד לאונן ולהגיע לאורגזמה ואז אולי היא תוכל לשחרר בזמן קיום יחסי מין. כאמור, לא תמיד ניתן לפתור את זה לבד, לעיתים יש צורך בליווי מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו