בעיות תפקוד במיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות תפקוד במיטה
    רן
    03/04/2012

שלום רב, אני בן 25 מאובחן בהפרעת דו קוטבית(מאניה-דפרסיה) ובADHD
    אני כרגע מטופל בקונצרטה 36 מילגרם ועד לפני שבוע גם במיליגרם של ריספונד(כבר לא לוקח אותו בהמלצת הרופא המטפל)

כאשר אני נכנס למיטה עם מישהי בין אם זה הפעם הראשונה שלי איתה או פעם עשירית
    אני חווה קשים מטרידים מאד אני גם מרגיש תחושה של חרדה במקום תחושה של ציפייה או עונג
    בזמן הפור פליי או בזמן שהבחורה נותנת לי מין אורלי יש לי זיקפה מלאה
    אך כאשר אני מתכונן לחדירה יורדת לי הזיקפה, ואם לא , אז אני מאבד זיקפה באמצע החדירה
    אני מרגיש חרמן מאד אך עדיין לא עומד לי ב100% אני גם מסוגל לגמור כאשר לא עומד לי אבל עדין נשארת מישהי לא מסופקת לידי דבר אשר גורם לי להרגיש רע עם עצמי
    גם בזמן אוננות, אני יכול להגיע לזיקפה אך היא תרד אחרי זמן קצר מאד. האורלוג אמר שאני בריא לחלוטין ורשם לי מרשם לסיאליס 2.5 מילגרם. אכן היה שיפור ניכר אבל אני פשוט לא חושב שזה הפתרון לטווח הארוך
    כל הדברים שרשמתי גורמים לי לתסכול רב וחוסר חשק לקיים יחסי מין או קשר זוגי
    מה עלי לעשות? האם טיפול קוגנטיבי יועיל לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות תפקוד במיטה

הוספת תגובה

• בעיות תפקוד במיטה - תגובה

אורית פס
    07/04/2012

טיפול קוגניטיבי התנהגותי יכול להועיל לך ,כדאי לשים דגש על טכניקות של נשימות והפגת מתחים בדמיון מודרך והרפיות.
    מאד חשוב שתפנים שאתה יכול להיות מאהב נפלא גם בלי קשר לזיקפה משום שבמרבית המקרים ניתן לענג נשים עם האצבעות והלשון וחשוב האכפתיות וההשקעה שלך הרבה יותר מקשיות הזיקפה,ואכן ניתן לחדור ולגמור גם כשהזיקפה חלקית ,קורה שהיא חלקית והכי טוב לא לעשות ענין מזה ולהנות ממגוון אפשרויות ולא רק מחדירה \גמירה,שזה מאד מצמצם את המיניות וגורם להמון חרדות ביצוע אצל יותר מדי גברים ,וחבל,
    קרא על זה יותר בספר "המיניות החדשה של הגבר "\ד"ר ברני זילברגלד.....יעניין אותך ויתרום לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו