מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמירי12/02/2008
האם קיום יחסי מין בגיל צעיר, לפני קבלת המחזור הראשון
יכולה להשפיע על התיפקוד המיני בהמשך או על מחזוריות הווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניראה לי יש הרבה ילדות שמאוננות
D12/02/2008ומכניסות אצבעות אבל לא קורא להם מיזה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל סיכה
מירי13/02/2008הפרשת נוזל הסיכה באיבר מין האישה שתפקידו החדרה קלה של
איבר המין הגברי מתרחשת לאחר הגעה לבגרות מינית, דהיינו
לאחר קבלת המחזור הראשון. קיום יחסי מין לפני כן מצריכה
שימוש בנוזל סיכה. דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן!! קיום יחסי מין בגיל צעיר,
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2008לא ישפיעו על הווסת, אך יש מחקרים המצביעים על ליקויים בתפקוד כאשר מתחילים המין טרם בהשלנו גופנית ובעיקר רגשית!!
....לא לרוץ!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לשקר? למה אתה רוצה לעבוד עליה
D13/02/2008אם היא רוצה לעשות סקס שתעשה הדבר היחיד שהיא צריכה לדעת זה שסקס זה דבר שאמור לבוא משני הצדדים ולא בישביל "לתת" בן או בת הזוג,אני בעד לתת לנערים ונערות גישה בריאה והגיונית לגבי סקס ללא היתיחסות לדעות כאלה ואחרות ולא סתם לנסות לימנוע מהם לעשות סקס בהפחדות כמו שאם הם יעשו סקס פרדי קרוגר יבוא אליהם בחלום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיע D תרגיע...הוא צודק...
עידן מיליצ'ר13/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בעיקרון צודק בגישה שלך אבל עידן
אבי13/02/2008היתכוון כניראה לתיפקוד המיני ולא לווסת ואכן שעושים סקס כשלא ממש מוכנים לזה בהחלט פוגע בתיפקוד המיני אם כי לא בטוח זה דבר נפשי ומשפיע בצורה מישתנה ואף לא משפיע מאדם לאדם זה תלוי,ואני לא רוצה להישמע קטנוני או משהו אבל אני לא חושב שיש דבר כזה בשלות גופנית למין
ממש עובדה שיש בנות 13 שקימו יחסי מין מלאים בכיף ובלי בעיות בשלות זה לא עניין גופני זה עניין נפשי בילבד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי, אני מעריך את התייחסותך...אבל..
ד``ר עידן מיליצ`ר16/02/2008כולנו יודעים את הקשר מגוף נפש...!! וכמו שאומרים רבים....תאמין לי כשיש קושי רגשי, זה בא לידי ביטוי גופני!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...?אין קשר גופני עובדה שיש הרבה
אבי16/02/2008בנות בנות 14 ואף פחות שעשו סקס נהנו והיו מוכנות מוכנות לסקס זה דבר ריגשי זה לא בא ממשהו פיזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אולי מיתבטה במשהו פיזי אבל הרגש
אבי16/02/2008הוא הקובע כאן אין משהו גופני שמעיד על מוכנות לסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל קיום יחסי מין בגיל מוקדם מדי
אורית פס16/02/2008או מאוחר מדי תוכלו למצוא מידע מחקרי עדכני בפורום של מיניות-סקס ונוער ב-beok.
המחקרים מעניינים ולאחר עיון בהם השאלה בדבר בשלות פיזית או ריגשית לא תהיה רלונטית משום
שברור שלא ניתן להתיחס להיבט אחד תוך התעלמות מההיבט האחר,גוף ונפש משפיעים ומזינים זה את זה.מה הויכוח ביכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילדה
חילי20/02/2008תעזבי את הנושא הזה בגילך לכי לשחק עם הברביות שלך מקסימום במשחקי אבא ואמא בייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו כאן יודע בת כמה היא?...
אבי21/02/2008אם מישהי רוצה לעשות סקס ולא דווקה בישביל לספק או לרצות מישהו ויודעת טוב ואחראית על אמצעי מניעה אז אין סיבה שלא תעשה סקס,אני לא מומחה או משהו אבל ניראה לי שאתם מנסים להגדיר "מוכנות גופנית" לגיל ולומר למישהי צעירה יחסית שרוצה ומוכנה לעשות סקס שהיא לא מוכנה "גופנית" ביגלל הגיל שלה,לדעתי זה לא רק מוטעה זה גם מטעה מישהו יכול להסביר לי מה זה מוכנות גופנית? אני לא חושב שיש דבר גופני שלא מאפשר או מזיק לילדה בת 13 או 14 לקיים יחסי מין או שיש דבר שכזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)