חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    סיניה
    12/02/2008

שלום רב, אני בת 40 בשנים האחרונות אני סובלת מתופעות של גיל מעבר גלי חום אי סדירות בוסת , הבעיה שמאוד מטרידה אותי זה החשק המיני אני ממש אבל ממש לא סובלת מין בשנים האחרונות אני לא מסוגלת שבן זוגי נוגע בי אני נגעלת ממין נגעלת מהמגע לא רוצה בזה בכלל בן זוגי כמובן לא מקבל את זה הוא מצידו לעשות סקס כל יום כמו בימים הטובים שהיו לנו אני לא יודעת אם זה קשור רק אליו או בכלל בשביל לדעת זאת אני צריכה לבגוד בו ואת זה אני לא יעשה לו למרות שאהבה אליו כבר לא נשארה לי , בימים הטובים שלי הייתי חושבת על מין המון , מה אני אמורה לעשות( אל תציעו לי ללכת לטיפול אין לי אפשרות כספית לזה) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• אין אהבה אין מין

רועי סטודנט26
    12/02/2008

זאת דעתי,
    לא קשור לגיל המעבר את פשוט לא רוצה אותו ולא רוצה להיות איתו ואת נגעלת ממנו זה משהו עמוק בתוכך כך לפחות משתמע מדברייך שאין לך שום רצון להיות איתו ולחיות איתו והדבר הנכון לעשות כי חיים רק פעם אחת הוא להתגרש ולהמשיך למסלול אחר בחיים ולמצוא את האושר מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני למומחה לגיל המעבר!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    13/02/2008

בד"כ גינקולוג המומחה למה שאת עוברת....משם לאחר אבחון יהייה נכון להמשיך לראות המ קורה איתך!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיניה

חילי
    20/02/2008

דווקא בגיל 40 נשים מגיעות לשיא המיניות שלהן.ולשיא ההנאה רובן מרטיבות רק ממחשבה זהו גיל כיפי וכיף להזדיין בגיל הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו