טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאשתי יש פחד ממין אוראלי - כלומר היא מפחדת שאני אעביר לה זיהום לאיבר המין . היא סבלה תקופה מפטרייה וזה הפריע לה, ולכן היא מפחדת מכך. אני מאוד רוצה להעניק לה מין אוראלי אבל היא מסרבת, האם אני יכול לגרום לה לזיהום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם קשה לה עם מין אוראלי חבל להשתמש בדרך הזו כגרוי תשתמש בדרכים אחרות. הלחץ והמתח לכשעצמם עשויים לפגום בהנאה. לגבי מין אוראלי לכשעצמו הוא לא אמור לגרום לזיהום אבל בהחלט זו דרך להדבקה במחלות מין במידה ויש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לילדות צעירות יכולה להיות פטריה באברי המין גם ללא מגע מיני. פטריה אינה נובעת ממין אוראלי כך שתוכלו להנות ממין אוראלי ואם הבעיה חוזרת רצוי שהיא תתיעץ עם הגניקולוג/ית שלה.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד