שאלה לגבי אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אוראלי
    חכם בלילה
    11/04/2012

לאשתי יש פחד ממין אוראלי - כלומר היא מפחדת שאני אעביר לה זיהום לאיבר המין . היא סבלה תקופה מפטרייה וזה הפריע לה, ולכן היא מפחדת מכך. אני מאוד רוצה להעניק לה מין אוראלי אבל היא מסרבת, האם אני יכול לגרום לה לזיהום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אוראלי

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אוראלי - תגובה

נטע ידיד
    13/04/2012

אם קשה לה עם מין אוראלי חבל להשתמש בדרך הזו כגרוי תשתמש בדרכים אחרות. הלחץ והמתח לכשעצמם עשויים לפגום בהנאה. לגבי מין אוראלי לכשעצמו הוא לא אמור לגרום לזיהום אבל בהחלט זו דרך להדבקה במחלות מין במידה ויש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חכם בלילה
    14/04/2012

תודה על התשובה. הבעיה היא עם הפחד מהזיהום לא מהמין עצמו (בעבר היא מאוד נהנתה מכך), אז אוכל להבהיר לה שאין לה שאין סכנה - אין לנו מחלות מין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

נטע ידיד
    18/04/2012

לילדות צעירות יכולה להיות פטריה באברי המין גם ללא מגע מיני. פטריה אינה נובעת ממין אוראלי כך שתוכלו להנות ממין אוראלי ואם הבעיה חוזרת רצוי שהיא תתיעץ עם הגניקולוג/ית שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו