קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום
    ערן
    16/04/2012

שלום,אני בן 19 ומקיים יחסי מין כבר תקופה.
    בכל פעם שאני נמצא עם מישהי ואנחנו מתקדמים לכיוון יחסי מין היא כמובן מבקשת ממני לשים קונדום...כל האקט של הקונדום,לפתוח ולהלביש אותו פשוט מוריד לי את הזקפה לחלוטין ולאחר כמה דקות אנחנו נאלצים להפסיק...זה קורה לי כמעט בכל פעם,פשוט נראה לי משפיל להלביש גומי על איבר המין שלי וזה ממש מוריד לי את כל החשק ואנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין...(זה קרה לי גם עם אחרות וגם כשממש ממש רציתי את זה ברגע שהגענו לקונדום הזקפה נעלמה..)
    אני לא יכול לבקש ממנה לקחת גלולות כי אנחנו לא נמצאים במערכת יחסים והיא כמובן לא תסכים לשכב בלי...מה אני יכול לעשות?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה!!

טלי
    18/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום - תגובה

נטע ידיד
    18/04/2012

עליך להתחיל לשנות את המחשבות השליליות שלך. מדוע זה משפיל להלביש קונדום? הקונדום בא להגן עליך ועליה מפני הריון לא רצוי ומפני מחלות מין כגון איידס. האם זה משפיל להרכיב משקפיים? זה כלי עזר כמו כלי עזר אחרים. ברגע שתשנה את ההתיחסות שלך אל הקונדום ותבין שהוא בא להגן עליך מפני סכנות תוכל לחשוב עליו חיובי ולהנות ממנו.
    תדאג לפני האקט המיני להניח את הקונדום לידך, שהאריזה תהיה פתוחה והוא יצוץ קצת החוצה כך שברגע האמת תוכל לשלוף אותו בקלות ובמהירות. אני גם ממליצה שתכנס לחנות סקס ותקנה קונדום מלהיב, עם ריח טוב או זוהר משהו שיעשה לכם טוב וכף. אם גם זה לא יעזור אני ממליצה שתפנה לטיפול מיני.
    חשוב שתבין שהכל בראש שלך אתה חושב שלילי ומתנגד לקונדום וזה מוריד לך את החשק. המין מתחיל במוח ולא באברי המין והמחשבות משפיעות על הזקפה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו