משיכה לנשים מבוגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה לנשים מבוגרות
    משה
    21/04/2012

אני בן ארבעים וחמש ובזמן האחרון אני מפנטז לקיים יחסי מין עם נשים בנות שמונים ומעלה ואני לא מבין איך הגעתי לזה אבל משום מה אני נמשך לכך האם זו בעיה נפשית או סתם חיפוש ריגוש מוזר אני לא מצליח להחליט אשמח לקבל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לנשים מבוגרות

הוספת תגובה

• משיכה לנשים מבוגרות - תגובה

אורית פס
    22/04/2012

לדעתי כל מה ששייך לתחום הפנטזיות המיניות אינו בעיה כלל,אל תשפוט את עצמך על כך,הבעיה היא כאשר אנו מממשים את הפנטזיות שלעיתים התוכן שלהן אינו מוסרי או כרוך באלימות וכו'.
    בקיצור....אל תדאג לגבי פנטזיות,זה רק בראש ולא מזיק לאיש ולך עוזר להתגרות,,אין בכך כל רע,וזה לא אומר שהצעד הבא הוא לממש את הפנטזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את אומרת שאסור לי לממש

משה
    22/04/2012

את הפנטזיה לשכב עם אישה מבוגרת? מה פסול בכך אם זה נעשה בהסכמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את אומרת שאסור לי לממש - תגובה

אורית פס
    02/05/2012

אין בכך כל פסול,
    כל מה שנעשה בין מבוגרים בהסכמה כשר כמובן,
    חשבתי שפער הגילים כן מפריע לך ,במידה ולא ...לך על זה בכיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו