לשכב עם חבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשכב עם חבר
    איימי
    23/04/2012

אני בת 17 ויש לי חבר שנה אנחנו שוכבים כבר והוא שם קונדום כל פעם אני ממש נזהרת עם זה ... הבעיה היא שבערך איזה שבוע לפני המחזור אני מתחילה להרגיש רע כל מיני כאבי ראש עצבים עייפה... לא בא לי לשכב איתו בכלל בשבוע הזה ואנחנו רבים לפעמים...זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשכב עם חבר

הוספת תגובה

• לשכב עם חבר - תגובה

23/04/2012

זה נורמאלי לגמרי וקשור לכל השינויים ההורמונליים והגופניים שאת חווה בגיל המחזור.

לא שווה לריב בגלל זה. אולי אם יבין את הרקע הפיזיולוגי הוא יהיה יותר סובלני ויבין שזה לא קשור אל מידת אהבתך / משיכתך אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוואי!!

איימי
    24/04/2012

הלוואי היה מבין כאילו היה לו חברה לפניי שזה לא היה אצלה ככה ופתאום אני מבאסת אותו...כאילו גם אני מתבאסת אבל גם כשאני לוקחת משככי כאבים זה לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נורמלי

יש הרבה בנות שסובלת מהמצבי רוח האלה לפני המחזור..זה נקרא תסמונת קדם ווסתית ואם זה משהו שמפריע לך ופוגע בקשר שלכם אני מציעה לך לפנות לרופא נשים.. יש גלולות נגד הריון כמו פליים למשל שעוזרות לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו