גודל הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל הפין
    אביכו
    02/05/2012

מה את חושבת בכללי על פין גדול ועבה, ה אם זה סיוט האם בחורה עדינה לא תאהב בהכרח סקס חזק, מה את אוהבת בסקס, מהבן זוג שלך? אם את יכולה לספר ולשתף תודה רבה

מה זה הגדרתך גדול מדי והאם את מהבנות האלה שגם סבלו מבעיית חדירה כי את נראת בחורה רחבה שהכל אצלך גדול , אז לא נראה לי שאת מהבנות האלה שסובלות. זה הגיוני לשאול את הבחורה אם יש לה בעיות לעיתים עם החדירה בגלל גודלו או שבהמשך הקשר, כדאי לשאול ולא להתבייש?

זה בסדר ההתבטאות שלי, פין או גם "זין" מתקבל בצורה טובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל הפין

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה נשית,

אביכו
    02/05/2012

ואיפה הכי טוב לעשות סרוגייט,
    בנוגע לקצת פחידים עם החדירה והפין הגדול
    שיפקשש לי דווקא ברגעים החשובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנשים בפורום - מחפש תגובה נשית

19/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הפין - תגובה

אורית פס
    01/06/2012

על הנושא של מידות אבר המין הגברי הייתי אומרת כך:
    בתרבויות שונות פין [או זין...אלו כינויים מקובלים כיום] גדול מזוהה עם און גברי ,למעשה עם כל מה שגברי,,פוריות,מיניות,עוצמה וכו,לכן לגודל יש בעינינו [גברים ונשים כאחד]משמעות סימבולית ולא לגמרי רציונלית ,באופן רציונלי ידוע לכול שגודל אבר המין הגברי לא הופך גבר למאהב טוב יותר,להפך נמצא שבעלי פין קטן יותר משקיעים והם מאהבים יותר מתחשבים כדרך לפצות על אבר מין ממוצע או קטן יחסית.
    ברור שלאורך הפין אין משמעות בגרימת הנאה לאשה משום שבעומק הנרתיק אין לאשה כלי עצבים ,ניתן שם בעומק לעשות ניתוח והיא לא תחוש כאב,יש יותר משמעות להיקף,ופין גדול במיוחד אכן עלול לגרום לכאב בחדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו