קושי לשנות תנוחות בעת קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי לשנות תנוחות בעת קיום יחסי מין
    אנונימי
    04/05/2012

שלום,

חברה שלי ואני, שנינו בני 17, מקיימים יחסי מין כבר חצי שנה.

לכל אורך התקופה הזו בכל פעם שניסינו להחליף תנוחה אחרי תנוחה מסוימת לא הצלחנו. ברגע שאני יוצא היא נסגרת מיד ואני לא יודע מה לעשות בעניין.. זה הופך את יחסי המין לסוג של מרוץ, אסור להחליף תנוחה ואם כן אז מהר!.. רציתי לדעת אם הרבה נשים חוות את זה ואולי זה בגלל פורפליי קצר? למרות שאנחנו לרוב מתנשקים הרבה לפני ואני יורד לה משהו כמו 10 דקות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך כי שכחתי משהו

אנונימי
    04/05/2012

לאחר שהיא גורמת היא טוענת ששורף לה ולכן אי אפשר להמשיך אחרי שהיא גומרת או אחרי שאני יוצא.. מה אפשר לעשות?.. אי אפשר לשכב יותר מחצי שעה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי לשנות תנוחות בעת קיום יחסי מין - תגובה

אורית פס
    05/05/2012

נסה לשאול את החברה מדוע היא נסגרת מיד אחרי שאתה יוצא...גם לי לא ברור.
    דבר איתה על כך שחשוב לך להחליף תנוחות ולגוון ,בדרך לא בקורתית ולא מאשימה אני מאמינה שהחברה תוכל להסביר את עצמה טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא גם רוצה

אנונימי
    06/05/2012

גם לה חשוב, אבל היא פשוט נסגרת מבחינה פיזית, אי אפשר להיכנס אחרי שהיא גומרת עוד הפעם כי זה סגור ואם אני עוד הפעם יורד לה זה שורף לה כשאני מנסה להיכנס שוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא רוצה גם, זה משהו פנימי..

אנונימי
    06/05/2012

מה דעתכם? אשמח לתשובה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו