טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חברה שלי ואני, שנינו בני 17, מקיימים יחסי מין כבר חצי שנה.
לכל אורך התקופה הזו בכל פעם שניסינו להחליף תנוחה אחרי תנוחה מסוימת לא הצלחנו. ברגע שאני יוצא היא נסגרת מיד ואני לא יודע מה לעשות בעניין.. זה הופך את יחסי המין לסוג של מרוץ, אסור להחליף תנוחה ואם כן אז מהר!.. רציתי לדעת אם הרבה נשים חוות את זה ואולי זה בגלל פורפליי קצר? למרות שאנחנו לרוב מתנשקים הרבה לפני ואני יורד לה משהו כמו 10 דקות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נסה לשאול את החברה מדוע היא נסגרת מיד אחרי שאתה יוצא...גם לי לא ברור. דבר איתה על כך שחשוב לך להחליף תנוחות ולגוון ,בדרך לא בקורתית ולא מאשימה אני מאמינה שהחברה תוכל להסביר את עצמה טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם לה חשוב, אבל היא פשוט נסגרת מבחינה פיזית, אי אפשר להיכנס אחרי שהיא גומרת עוד הפעם כי זה סגור ואם אני עוד הפעם יורד לה זה שורף לה כשאני מנסה להיכנס שוב..
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד