מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר למחקר החדש על מין אוראליגיא12/05/2007
אני מאוד אוהב מין אוראלי - גם שאני עושה וגם שעושים לי. לאחרונה קראתי את המאמר הקושר מין אוראלי לשכיחות סרטן הגרון. האמת - די מפחיד. אני בסה"כ בן אדם בריא ורציתי לדעת אלו בדיקות ניתן לעשות כדי לשלול קיומו של הנגיף המוזכר במאמר HPV? במידה ואכן נמצא הנגיף האם יש חיסון או טיפול?
המאמר נמצא בקישור הבא: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4542
תודה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין מין אוראלי לבין סרטן הפה...
12/05/2007זה גם תפס כותרת בידיעות אחרונות, אבל במקור פורסם בעיתון רפואי מאוד נחשב - אז כנראה יש קשר. כנראה במין אוראלי מעבירים את הוירוס האמור וזה מעלה את הסיכון. אז מה?
אז אתה יכול להמנע ממשהו שאתה מאוד אוהב או לעשות מין אוראלי עם קונדום.
אנחנו הרבה פעמים מותרים על דברים שאנו אוהבים למען הבריאות ולעיתים ממש לא מוכנים לוותר (כמו על עישון, קצפת, שוקולד וסטייק עתיר שומן) - אז אני חושב שכרגע זה מקרה דומה.
לגבי הנגיף - ניתן לעשות בדיקה להמצאותו (החדשות הרעות - כמעט כולנו נשאים!). נכון להיום יש חיסון בפני התפתחות סרטן צוואר הרחם כתוצאה מ- HPV (החיסון הראשון בעולם נגד סרטן!), כך שבהחלט אפשר שבעתיד יהיה חיסון גם נגד התפתחות סרטן בפה וגרון מאותו וירוס.
מה אתה הולך לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עוד מידע..
דנה30/06/2007זה משאלה שנשאלה פה ב-12-5 לגביי מחקר חדש בקשר שבין מין אוראלי לסרטן הגרון:
אני מאוד אוהב מין אוראלי - גם שאני עושה וגם שעושים לי. לאחרונה קראתי את המאמר הקושר מין אוראלי לשכיחות סרטן הגרון. האמת - די מפחיד. אני בסה"כ בן אדם בריא ורציתי לדעת אלו בדיקות ניתן לעשות כדי לשלול קיומו של הנגיף המוזכר במאמר HPV? במידה ואכן נמצא הנגיף האם יש חיסון או טיפול?
המאמר נמצא בקישור הבא: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4542
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אוראלי וסרטן
07/07/2007כתבתי בתשובתי המקורית:
לגבי הנגיף - ניתן לעשות בדיקת דם להמצאותו (החדשות הרעות - כמעט כולנו נשאים!). נכון להיום יש חיסון בפני התפתחות סרטן צוואר הרחם כתוצאה מ- HPV (החיסון הראשון בעולם נגד סרטן!), כך שבהחלט אפשר שבעתיד יהיה חיסון גם נגד התפתחות סרטן בפה וגרון מאותו וירוס.
מעבר לכך אין טיפול אשר מונע הדבקה מלבד קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)