מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור, חום?!ליאת06/05/2012
אני בת 18, המחזור שלי התחיל להתקבע בזמן אך בזמן האחרון הוא לא מגיע כלל או מאחר, החודש לא קיבלתי מחזור אך במקום זה יש לי מין נוזל חום כזה שיוצא פעמים ביום (פלוס מינוס) או כאשר אני עושה פיפי, מה זה יכול להיות ?
ממה זה נובע?
דרך אגב אני ובן זוגי לא שכבנו ככה שאני מסיקה שאין כל קשר. (היו רק חדירות אצבע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
שירה06/05/2012גם לי היתה תקופה כזאת שקרה לי מה שתיארת בדיוק, זה עבר אחרי 3 חודשים בערך, אבל המחזור שלי גם לא היה סדיר וכשהלכתי לרופא הוא נתן לי גלולות שיסדירו אותי (פמינט) ובאמת זה עזר.. אז אני פשוט ממליצה לך לקבוע תור לרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירה !! אך..
ליאת06/05/2012עדיין אף פעם לא הלכתי לרופא נשים. כרגע כשאני חושבת על זה התופעה הזו קוראת כבר בערך שבועיים, הייתי אמורה לקבל את המחזור ב28 לחודש ואפילו לפני.
המחזור עדיין לא הגיע, אך מה זה אומר ? מה פשר התופעה?
אין שום קשר להריון נכון ? (כן, בגיל הזה אנחנו פרנואידים ברמות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שתלכי לבדיקה אצל רופא נשים..
שירה08/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור, חום?! - תגובה
נטע ידיד13/05/2012אם את והחבר שלך לא קיימתם יחסי מין או התקרבתם לזה אין לך מה לחשוש מפני הריון.
הכתמים החומים מופיעים לעיתים לפני קבלת מחזור חדשי, אם את חששת אני ממליצה שתפני לבדיקה גנקולוגית. שיבושים במחזור החודשי יכולים לנבוע מדיאטה חריפה, מתח, מצבי לחץ ומשבר - האם אחד מאלה נכון לגביך? בכל מקרה תחכי כמה ימים ואם הכתמים ממשיכים תפני לרופאה, לא יערכו לך בדיקה פנימית אם את עדיין בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור, חום?! - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/05/2012יהיה נכון לפנות לרופא/ת נשים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור, חום?! - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2012פני לרופא/ת נשים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור, חום?! - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר25/05/2012פני לרופא/ת נשים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)