האם יתכן שהקרום לא נקרע???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן שהקרום לא נקרע???
    שירן
    14/02/2008

אני דתיה,
    ואני מקפידה לא לקיים יחסים מלאים כדי שלא יקרע לי הקרום, אך כבר פעמיים אני וחבר שלי קיימנו יחסים מלאים עם חדירה!
    לא כאב לי כלום, וגם לא ירד לי דם! (אציין שחלק מהזמן כיווצתי את השרירים כדי שלא יכנס עמוק)
    האם יתכן שלא נקרע לי הקרום????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יתכן שהקרום לא נקרע???

הוספת תגובה

• נקרע באבוהה

חילי
    14/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקרע לא אמור ליכאוב ביחסי מין ולא

אבי
    14/02/2008

לרדת דם זה קורא מזל טוב את כבר לא בתולה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרום לא בהכרח נקרע בפעם הראשונה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/02/2008

זוהי ריקמה אלסטית וגמישה ש"נקרעת" אחרי מספר פעמים. לא לכל אחת יורד דם בתחילת יחסי מין מלאים ולא לכל אחת כואב.
    רק יש דבר אחד שאני לא מבין....יש סתירה במה שאת כותבת.. :ואני מקפידה לא לקיים יחסים מלאים כדי שלא יקרע לי הקרום, אך כבר פעמיים אני וחבר שלי קיימנו יחסים מלאים עם חדירה!
    ...?? מבולבלים.... גם אנחנו :-)
    אל דאגה!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו