מרגישה בתולה זקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה בתולה זקנה
    ליאל
    12/05/2007

אני חיילת בת 19 וחצי ומעולם לא היה לי חבר ,שלא תבינו לא נכון אני נראית ממש טוב ואפילו מדגמנת , אני בתולה מעולם לא התנשקתי והבעיה שלי היא שאני פשוט מתה מפחד מרגעים אינטימיים עם גברים אני לא יודעת איך פתאום מתחילים להתנשק אני מפחדת שלא הדע כיצד לקיים יחסי מין ,זה מאוד מלחיץ אותי שזה יהיה בעבורי מכשול למצוא חבר ,שאולי אהיה במצב מאוד מביך כשזה יגיע מה לעשות כיצד להפתח יותר אני מפחדת ,מתביישת ,נלחצת, לא יודעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה בתולה זקנה

הוספת תגובה

• חוששת מיצירת קשר

12/05/2007

ליאל יפה שפנית!

הרושם הראשוני שלי (והוא שטחי בלבד) הוא שהבעיה שלך היא לא בתחום המיני, הרי את עוד בתולה... כנראה הבעיה בבטחון ויצירת קשר. למרות שאת נראית טוב ואפילו מדגמנת, יש בתוכך חלק שמלחיץ אותך, גורם לך לבושה ועוצר אותך מפני יצירת קשר. כדאי לך לפתוח תחום זה ולעבוד עליו במסגרת טיפול פסיכולוגי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חמודה

אופיר
    13/05/2007

אני רוצה לאמר לך אני כמעט במצב דומה לשלך..
    אני נראה ממש טוב שאפילו בחורות מתחילות איתי כמעט כל יום
    אבל אני מאוד ביישן אני חושב שגם את ביישנית ואנחנו באותו מצב
    היה לי סקס אבל כמה פעמים בלבד עם שני בחורות סה"כ
    אני בן 24 מבינה ? אני חושב שצריך לעבוד על הביישנות שבך..
    מכיוון שאנחנו במצב דומה הייתי שמח אם נוכל לדבר על זה בפרטיות יותר.. וננסה לעזור אחד לשני
    [email protected] זה האימייל שלי מחכה להודעה ממך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותו סיפור

מאי
    13/05/2007

הי ליאל!
    תראי ממש פלא גם אני הייתי בדיוק במצבך. עד גיל 19 אפילו לא התנשקתי שלא לדבר על דברים אחרים, ואז פתאום מה שנקרא מישהו "התחיל" איתי ובאמת כשזה בא אז זה בא בגדול אנחנו כבר קרוב לארבע שנים כבר ויש לנו זוגיות מדהימה וכן כבר חושבים על חתונה.
    וחוץ מזה אני קצת רוצה לעודד אותך קצת שאולי יש סיכוי שתתחתני עם הראשון שלך וזוהי פריבילגיה שלא ממש קיימת היום אז אולי את תצאי מורווחת מכל העניין :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו