מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אורגזמהטומי12/05/2007
אני גבר כבן 40 , בריא וספורטיבי, ללא כל בעיות בזיקפה, הבעייה היא שלפני כ 3 שנים , כנראה הייתה לי דלקת בערמונית, כרגע אין לי בעיה אורולוגית נראית ו/או מורגשת, אין כאבים בערמונית ו/או דחיפות בשתן וכו'. העניין הוא שמאז אני מסוגל לגמור לאחר זמן רב עם פליטה אולם ללא כל תחושת הנאה, ו או /אורגזמה. לפני הדלקת ( שהייתה כנראה) לא הייתה לי כל בעייה, נהפוך הוא נהניתי מאורגזמות משובחות וליבידו מוגבר. מאז הליבידו נעלם והאורגזמה אפס חוסרהנאה לחלוטין. העניין הוא שאינני יודע לאיזה מומחה לפנות , ו/או איזהבדיקות לבצע, האוטולוג אמר שמבחינתו הכל בסדר, אין דלקת, ואין בעייה אורולוגית. איזה מומחה ייכול לעזור מבחינת התחושות והאורגזמה, תחושתי היא שזה קשור למערכת העצבים, אולי נירולוג, היש רופא מומחה? לאן לפנות. ( בדיקות זיהומיות שלילי , 4 כוסות שלילי, אין כל בעיה אורולוגית מורגשת , כאמור, או שיש? )
אין לי כל בעיות פסיכולוגיות ו/או אחרות בתחום הנפשי, אני אדם שמח , עובד ומאושר למעט הבעייה הגדולה הנ"ל הכל בסר.
כאמור, אין בעיית זקפה, אולם האיבר פחות רגיש, לאורכו ויותר רגיש בעטרה, אולם הרבה פחות ממה שהיה טרם הבעייה.
עד כה הבדיקות האורולוגיות תקינות, לרבות תשדורת בין המוח לפין.
נ.ב. לעיתים רחוקות כאשר אני מככווץ בחוזקה את פי הטבעת, אני מצליח להגיע לאורגזמה מעטה.
אני מרגיש שהמערכת העצבים הפנימים משותקת.
, שאלותיי ובקשתי הינם כדלקמן:
א. האם ממי ממכם מוכן ליתן דיאגנוזה ראשונית ו/או כיוון אפשרי?
ב.איזה בדיקות לערוך?
ג. לאיזה תחום ברפואה לפנות? האורולוג כבר לא יכול לעזור לי.
ד. האם נוירולוג, איזה בדיקות לבקש.
ה. האם יש מומחה בעל שם שכדאי לפנות אליו בתחום הנוירולוגי ו/או אחר.
ו. כל התייחסות תתקבל בברכה.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון שאלות ותהיות
13/05/2007א. הרושם שלי הוא שקיימת פגיעה בחשק בגלל חוסר הסיפוק - לא משהו רפואי. יתכן שהפגיעה בהנאה ממקור גופני, אך לא הכל ניתן לבדוק. הבדיקות שניתן לעשות כיום תקינות, אך לא הכל ניתן לבדיקה...
ב. לא יודע מה עשית ואנחנו גם לא נוהגים להפנות לבדיקות מעל גבי הפורום.
ג. פנה למרפאה לבריאות מינית
ד. ראה סעיף ב'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)