בעיה מוזרה...אבל ממש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה...אבל ממש
    קרן
    18/05/2012

בקיצור, תמיד הייתי מאוד רזה בפנים וזה דבר שהציק לי מאז ומתמיד ושמתי לב ש...תחזיקו חזק חח, שמאז שאני יורדת לו הפנים שלי נעשו עוד יותר רזות!!!! אם נחשוב על זה רגע זה גם די הגיוני,10-20 דק' של הנעה של שרירי הפנים זה ספורט לכל דבר. ומה לעשות נפלתי על חבר שלא מוותר ורוצה אוראלי לפחות פעמיים בשבוע..קיצר אני ממש רוצה שהוא ייהנה וזה הדבר שהוא הכי אוהב אבל מצד שני זה מוריד לי את החשק כי אני חושבת על זה שהפנים שלי עוד יותר יירדו מזה וזה פשוט מבאס אותי..יוצא שאני עושה את זה כדי לצאת מידי מחובה.. מה אני אעשה עם זה?? יש דרך טובה לקצר את התהליך אבל שזה לא ייגרע מההנאה שלו? במילים אחרות יש דרך שהוא ייגמור מזה ממש אבל ממש מהר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מוזרה...אבל ממש

הוספת תגובה

• בעיה מוזרה...אבל ממש - תגובה

נטע ידיד
    19/05/2012

ראשית איני חושבת שיש קשר בין מין אוראלי לרזון בפנים שלך, התחושה שהפנים השתנו נובעת כנראה מכך שאת עושה משהו שאינך אוהבת במיוחד ואינו מעורר אותך. במין הכל צריך להיות הדדי ולא חד צדדי. אם מערכת היחסים שלכם אוהבת וקרובה הוא צריך לבדוק שאת נהנת ממה שאת עושה ושההנאה אינה חד צדדית. מין זה לשניים ולכן אני ממליצה שתשוחחו על הנושא ותמצאו דרכים חלופיות להנאה מינית משותפת. 10 דקות של מין אוראלי בהחלט יכול להיות חוויה לא נעימה ולכן תלמדו להתגרות בדרכים נוספות כשהמין האוראלי הוא חלק מהמשחק המקדים אבל לא העיקר כך שגם את תוכלי להנות ממנו.
    נשמע לי שכל כך חשוב לגרום לו להנאה שאת שוכחת את עצמך בתוך זה, חבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו