חדירת אשה לגבר על ידי STRAPON- תותב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירת אשה לגבר על ידי STRAPON- תותב
    שם בדוי
    23/05/2012

היי
    אני נשוי לאישתי באושר וחושב שהיא האדם הכי סקסי ביקום.
    למרות שחיי המין שלנו טובים, הם לא מגוונים כלל.
    יש בתוכי פנטזיה מינית שמרתיעה מאד את אשתי.

אני רוצה שהיא תבצע חדירה אלי באמצעות STRAPON - תותב.
    היא חושבת שזה לא נורמאלי וחוששת מכך שאני הומו.
    רק כדי להבהיר, אני לא הומו ואולי אני הדבר הכי רחוק מהומו.

הסברתי לה שזה דבר נפוץ בקרב גברים, ואפילו נפוץ מאד, אבל היא מאד חוששת.
    ככל שאני מנסה לדכא את זה, זה מתגבר יותר.
    אני אולי ארצה להראות לה את ההודעה הזו, אשמח אם תחוו דעה מקצועית ותסבירו בבקשה עד כמה זה נפוץ ואיך שאין קשר לנטיות הומו-סקסואליות.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שם בדוי

mosha
    23/05/2012

גבר תכבד את אישתך א אינה מעונינת בסקס מוזר ולא נעים דלג ...סקס טוב ומעודן עושים ע האישה ...ודברים חריגים ולא קונבנציונאליים תעשה עם מישהיא אחרת .....הבנתה גבר
    זה לא ניראה לה ...(האמת גם לי ) אבל תכבד את רצונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירת אשה לגבר על ידי STRAPON- תותב - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/05/2012

ללא קשר לכך שאין זה נפוץ מאוד, אך זה נורמאלי ואין בזה בכדי להעיד על הומוסקסואליות. גברים סטרייטים גם נהנים ממגע בפי הטבעת וזה לא מעיד על הומו סקסואליות.
    כל השאר זה בינך לבין אישתך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירת אשה לגבר על ידי STRAPON- תותב - תגובה - תגובה

אורית פס
    29/05/2012

סליחה עידן ..לא שמתי לב שכבר ענית ,אז יש לשואל הזדמנות לקרוא שתי תגובות שאינן שונות זו מזו מהותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירת אשה לגבר על ידי STRAPON- תותב - תגובה

אורית פס
    29/05/2012

סליחה...האם סטרפון זה איזה סוג של דילדו?
    האם לא יותר טוב שתעזור לאשתך להסתגל בהדרגה להחדרה בך באופן יותר הדרגתי? סה"כ בטבע הנשי להיות נחדרות ולא חודרות,מובן לי ששנוי מהותי מרתיע אותה,נסו קודם עם אצבעות אח"כ עם איזה גוף נוסף.
    אני לא חושבת שיש בפנטזיה שלך משהו לא נורמלי אך לא תמיד תמצא פרטנרים למימושן ,כמו כן אין הדבר מעיד על הומוסקסואליות...
    באם אשתך תעמוד בסירובה תצטרך להחזיק את הפנטזיה בראש ולחפש עם אשתך דרכים אחרות לגיוון יחסי המין שיתאימו גם לה,זה אפשרי ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו