מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה במשיכהטום28/05/2012
שלום,
אני וחבר שלי (אנחנו זוג בנים), בקרוב ניהיה שנתיים ביחד.
בחודשים האחרונים, שנינו מרגישים שהמשיכה המינית בינינו די ירדה, עד לרמה שאנחנו צרכים כאילו "להתאמץ" לעשות את זה, הכוונה שכמו איזה זוג נשוי 20 שנה, במקום שנרצה ונהנה מהמין אנחנו מרגישים כאילו זה "משימה" שצריך לעשות.
העיניין הוא שאנחנו ממש ממש אוהבים, אבל הירידה במשיכה המינית מאוד הורסת לנו עד כדי כמעט פרידה בימים האחרונים.
זה מאוד מתסכל דווקא מאחר ואנחנו ממש אוהבים ויש לנו קשר מדהים.
השאלה היא: 1. האם זה נורמלי שלאחר כמעט שנתיים המשיכה המינית תרד לרמה כזאת?
2. האם יש דרך להדליק מחדש את המשיכה (לא כמו בהתחלה, אבל לפחות לרמה שיהיה לנו סבבה)?
3. כדאי ללכת לסקסולוגית? לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה במשיכה - תגובה
אורית פס29/05/2012אכן טבעי שיש ירידה ברמת התשוקה לאחר שנתיים של קשרוזה מאד אופייני בקשרים הטרוסקסואלים,יש זוגות גייז שמתבלים את חיי המין ע"י כך שפתוחים לקשרים מיניים תוך הימנעות מקשר ריגשי [לא שאפשר תמיד לשלוט בהיבט הריגשי],מהתאור שלך אני מבינה שאתם רוצים לשפר את המיניות ביניכם ,ניתן בהחלט לשפר לאחר בירור ואבחון של הקשיים שמונעים תדירות סבירה של יחסי מין שחשובים לתחזוק הקשר.מאחר ויש ביניכם אהבה וקשר מדהים הרי שלשניכם מוטיבציה לשמור על הקשר ולהתאמץ לשפר אותו,יתכן שהפכתם מדי מובנים אחד עבור השני וזה הזמן לבנות מעט ריחוק שמצידו יבנה מעט יותר געגוע ותשוקה.
אפשר שתנסו את הטריקים שלכם להדליק אחד את השני או לדבר על איך לוקחים אחריות על הענין המיני גם אם אין ניצוצות כבעבר ללא עזרת סקסולוגית,היתרון בפניה לסקסולוגית הוא שהיא תאבחן את הסיבות לירידה ההדדית בתשוקה ותציע פתרונות יעילים ,מתוך נסיונה בתחום וזה יקצר לכם את הדרך למציאת מענה....לשיקולכם..בגדול אני כמובן מאמינה בטיפול ומאחר וזוהי פריויליגיה לא זולה בד"כ מוכן לשלם מי שחווה מצוקה ..רק אתה יודע האם אתה במצוקה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)