מעין פלולה על שק האשכים,קרוב למפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעין פלולה על שק האשכים,קרוב למפשעה
    עידן
    30/05/2012

שלום לך. מזה הרבה זמן יש לי מעין פלולה, כמו חתיכת עור קטנה בצבע כהה (שונה מהעור שלי) על שק האשכים קרוב למפשעה. כשגילחתי את האיזור בטעות פצעתי את עצמי שם וירד דם. כמות סבירה לא מוגזמת. הפלולה עוד קיימת ואני ממש מפחד . מה לעשות ? האם אני יהיה חייב ללכת לרופא ? האם זה יכול לפגוע בי בפוריות ? אם זה קשור, אז יש לי וריקוצלה בדרגה לא נמוכה. עדיין לא נקבע ניתוח שכן גודל האשך לא קטן ובינתיים אין בעיית פוריות ככל הנראה. האם יש קשר ? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעין פלולה על שק האשכים,קרוב למפשעה - תגובה

31/05/2012

ייתכן וזו יבלת ויראלית והיא ניתנת להסרה במרפאת עור.

אין קשר לפיריון או לוריקוצלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי- יבלת וריאלית

עידן
    01/06/2012

קודם כל תודה רבה על ההיענות המהירה. הבעיה אצלי היא שפצעתי אותה שם ועכשיו היא קצת יותר רפופה. האם זה מסוכן ? האם יש חובה ללכת לרופא בכדי שיוריד אותה ? זה יכול לגרום לנזק מסויים ?

דבר נוסף, מהי בכלל יבלת וריאלית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו