בעיות זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה
    דודו
    17/02/2008

שלום,
    אני בן 23, עד היום היו לי כמה חברות והסקס היה מצויין, לא היתה שום בעיה.
    לפני חצי שנה היתה לי חברה חדשה ובפעם הראשונה ששכבנו הכל היה נראה בסדר לפני החדירה, אך ברגע שהגיע רגע החדירה פתאום לא עמד לי, ואחר כך בכלל מהבושה לא היה סיכוי שיעמוד לי יותר.
    בהמשך זה הסתדר והצלחנו לקיים יחסים, עדיין היה לי יותר קשה להגיע לזקפה, אבל ברגע שזה קרה הכל היה בסדר ויכולתי להחזיק אותה אפילו חצי שעה.
    חשבתי שזה קרה לי כי פחות נמשכתי אליה מלשאר החברות שהיו לי, אבל גם היום אם אני מאונן לדוגמה, שוב- קשה לי יותר להגיע לזקפה, אבל ברגע שיש אז אין לי בעיה להחזיק אותה.
    עליי לציין שלא שיניתי שום הרגלי אכילה, אני לא מעשן לא שותה, עושה ספורט, תמיד בריא.
    יש לי צליאק אבל זה כבר אובחן בגיל 17 ולא גרם לי אף פעם לבעיות.
    השאלה שלי היא איך יודעים אם הבעיה שלי היא נפשית או פיזית ומה עושים? אני לא חושב שיש לי בעיה נפשית או חרדת ביצוע, פרט לזאת שאולי תתפתח אם העסק הזה לא ייפתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• זקפה

ד''ר חגית כהנא
    18/02/2008

קורה לגברים רבים שלעיתים לא עומד ולעיתים מפסיק לעמוד ולעיתים עייפים ועוד כל מיני וריאציות
    קרה לך לפני חצי שנה אז קרה
    לצערי כנראה לפני כל מגע מיני אתה מנהל דיאלוג עם איבר המין שלך ומברר איתו אם הכל בסדר
    זה מונע ממך לקיים דיאלוג טוב עם בת זוגך ועם עצמך
    ת ר ג י ע !!!!
    תקלה כזו יכולה לקרות לכל אחד
    תניח לאיבר המין שלך הוא יודע מה לעשות אתה תתרכז בהנאה בלבד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו