מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זיקפהדודו17/02/2008
שלום,
אני בן 23, עד היום היו לי כמה חברות והסקס היה מצויין, לא היתה שום בעיה.
לפני חצי שנה היתה לי חברה חדשה ובפעם הראשונה ששכבנו הכל היה נראה בסדר לפני החדירה, אך ברגע שהגיע רגע החדירה פתאום לא עמד לי, ואחר כך בכלל מהבושה לא היה סיכוי שיעמוד לי יותר.
בהמשך זה הסתדר והצלחנו לקיים יחסים, עדיין היה לי יותר קשה להגיע לזקפה, אבל ברגע שזה קרה הכל היה בסדר ויכולתי להחזיק אותה אפילו חצי שעה.
חשבתי שזה קרה לי כי פחות נמשכתי אליה מלשאר החברות שהיו לי, אבל גם היום אם אני מאונן לדוגמה, שוב- קשה לי יותר להגיע לזקפה, אבל ברגע שיש אז אין לי בעיה להחזיק אותה.
עליי לציין שלא שיניתי שום הרגלי אכילה, אני לא מעשן לא שותה, עושה ספורט, תמיד בריא.
יש לי צליאק אבל זה כבר אובחן בגיל 17 ולא גרם לי אף פעם לבעיות.
השאלה שלי היא איך יודעים אם הבעיה שלי היא נפשית או פיזית ומה עושים? אני לא חושב שיש לי בעיה נפשית או חרדת ביצוע, פרט לזאת שאולי תתפתח אם העסק הזה לא ייפתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
ד''ר חגית כהנא18/02/2008קורה לגברים רבים שלעיתים לא עומד ולעיתים מפסיק לעמוד ולעיתים עייפים ועוד כל מיני וריאציות
קרה לך לפני חצי שנה אז קרה
לצערי כנראה לפני כל מגע מיני אתה מנהל דיאלוג עם איבר המין שלך ומברר איתו אם הכל בסדר
זה מונע ממך לקיים דיאלוג טוב עם בת זוגך ועם עצמך
ת ר ג י ע !!!!
תקלה כזו יכולה לקרות לכל אחד
תניח לאיבר המין שלך הוא יודע מה לעשות אתה תתרכז בהנאה בלבד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)